Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Lütfen fanatik ve fotomaç gibi gazeteleri okumayın,okumamakla beraber güzelim forumumuza bile taşımayın..Alayı satılmış bunların.

Millet Keita gitsin diyor, neymiş sebebi, büyük maçlarda yokmuş...

Adama sorarlar Keita'dan başka top oynayan futbolcumuz mu var? Keitadan başka küçük maçlarda bile olan topçumuz mu var bu sene?

Keita olmasa kümeye oynuyorduk, adamı fener maçında 4 kişi tutuyordu her top ayağına geldiğinde, diğer beyler napıyordu takımdaki adamı rahatlatacak?

Keita gitsin diyenler, sağda solda söylemesinler komik duruma düşmesinler...

Keita gitsin diyeni de gördüm ya şu forumda, artık başka hiçbir şey şaşırtmaz beni herhalde.

Keita nereye gidiyor yahu.Kesinlikle gitmemeli.

Büyük maçlarda yokmuş nedir yahu. Atletico Madrid maçı nedir peki? Artık şu klişe laflarla eleştiri yapanlar kalemlerini yemeli.

cok sükür kurtulacagiz

Neill-Elano-Baros-Keita-Gio

5 mutlak kalması gereken yabancı !!

Keita'nın yollanması kadar komik bir karar olamaz.Elano ise kendisini sevmeme rağmen iyi teklif gelirse satılmalıdır,maalesef iyi verim alamadık.

bi kere haberin kaynağına bakınca haber banko yalan

fanatik florya ya giremezken nası oluyo da yönetim toplantısından haber sızdırabiliyo içeriğe de çok bakmaya gerek yok Adnan Polat acıkladı gio nun bonservısının 7 milyon paund oldugunu hala 3.5 diye uyduruyolar..

herneyse keitayı istemeyenlere soruyorum keita gibi kaç tane kanat oyuncusu gördünüz bu takımda şu paraya satılırsa onun yerine şu oyuncular alırız diye örnekler verilmiş hepsi de sırada ya Galatasaray da oynamak için koşar adım gelirler..

keitanın bencilliğinden bahsedilmiş her hücum futbolcusu biraz bencil olmalıdır her yıldız bencil olmalıdır aksi halde yıldız olamaz keita kendine güveni olan bi oyuncu hırslı takıma ateşleyebiliyo istikrarsızlığından bahsedilmiş bu adam büyücü değil takım tel tel dökülürken sana 3 maç 5 maç kazandırır ki onları da yaptı örnek vermeye gerek yok herkes biliyodur..

her maç seni taşıyacak bi oyuncu diye bi kural yok önemli olan o adamı iyi yönetebilmek kötü oynadığı zaman da olucak iyi oynadığı zaman da

çok gereksiz çalımlar atıyo denmiş bi açın bakın ardaya sezon başından beri yada daha önceki sezonlara nası saçma sapan olmadık gereksiz çalımlar attığını göreceksiniz ardayı da gönderelim o zaman o da bencil o da olmadık şeyler yapıyo bazen şaşırıyorum keitayı istemeyenlere sebepleri de çok geçerli değil

diyelim ki yollandı iyi bi fiyata kimi alacaksınız yerine kim gelecek aynı paraya o kalitede bi oyuncuyu alamazsınız

Geri
Üst Alt