Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Hadi Elano neysede Keita'yı ne diye gönderirsin ey kolpa basın.Kazandığımız maçların tamamında katkısı var.Kaz kafalı,örümcek beyinli medya.

Volkan Keita gibi Atletico Madrid deplasmanında tek başına takımını kurtarabilirmi kurtaramaz. Keita'nın attığı çalımları atabilirmi atamaz. Keita gibi sağdan 2-3 kişiyi geçip yardıramaz.

Sistem,taktik bilmeyen adamsın valla.Ben senle boşuna tartıştım.O zaman dolduralım çalımcıları Hasan'ı,Keita'yı.Süper pas sistemli oyun yaratırız.İkiside biribirinden bencil.

İyi bir takımda iyi bir sistemde ilk gönderilecek adamdır Keita.Umarım sisteme ne kadar zararlı olduğunu anlarda postalar Rijkaard.Ben bu sene Keita'nın yaptıklarını es geçmiyorum bunu da belirttim.Ama o bencilli,pas yapamaması illaki yollayacak onu buradan.

iyi takımdan kastın birbirine çok yakın özellikte adamlardan oluşan futbolcu grubu gibi anlaşılıyor ki alakası yok,iyi takımlarda da çok farklı tipte oyuncular bulunur hatta gereklidir.keitanın bencilliği konusunda,futbol dilinden anlayan nonda ya attırdığı golleri hatırlatırım.biz orta sahamızın halini tv den seyrederken sinirlerimiz bozuluyor,o orta saha tarafından beslenmesi gereken keita nın ruh halini hesaba katmadan yapılan yorumların hiçbir geçerliliği olamaz!...

Sisteme daha rahat oturacağında eminim.Sözümün arkasındayım.

Volkan'a Keita'dan iyi değil,Keita'dan dha yararlı olacaktır dedim.

İşte Ben Bunu anlamıyorum.. Daha öncede söyledim... Keita'yı Beğenmeyebilirsin... Tamam ama Keita'yı Beğenmeyip Volkan Şen'inin Bu sistemde daha yararlı olur demen çok garip... Benim İzlediğim Volkan Şen Keita'dan 10 kat daha bencil oyuncudur... Ki Volkan Şen'i izleyen Herkesin İlk söylediği şey 'Bencilliği'

Bencil Oyuncudan Şikayet edip Volkan Şen'inin Bu sistemde Daha yararlı olur demen garip.. Volkan Şen dediğin adam Açık ara Türkiyenin en bencil adamı çünkü.

iyi takımdan kastın birbirine çok yakın özellikte adamlardan oluşan futbolcu grubu gibi anlaşılıyor ki alakası yok,iyi takımlarda da çok farklı tipte oyuncular bulunur hatta gereklidir.keitanın bencilliği konusunda,futbol dilinden anlayan nonda ya attırdığı golleri hatırlatırım.biz orta sahamızın halini tv den seyrederken sinirlerimiz bozuluyor,o orta saha tarafından beslenmesi gereken keita nın ruh halini hesaba katmadan yapılan yorumların hiçbir geçerliliği olamaz!...

4-4-2 sisteminde senin dediğin olayı yapabiliriz.Ama ben Rijkaardın sistemini istiyorsam,takımdan pas organizasyonları beklerken Keita'nın bencil,yardırıp gitmesine gönlüm el vermiyor.Elbette gideceltir.Zamanla göreceğiz.

İşte Ben Bunu anlamıyorum.. Daha öncede söyledim... Keita'yı Beğenmeyebilirsin... Tamam ama Keita'yı Beğenmeyip Volkan Şen'inin Bu sistemde daha yararlı olur demen çok garip... Benim İzlediğim Volkan Şen Keita'dan 10 kat daha bencil oyuncudur... Ki Volkan Şen'i izleyen Herkesin İlk söylediği şey 'Bencilliği'

Asla Keita'dan bencil değil.Emin olmasam tartışmam sabahtan beri

Ben tekrar ediyorum Keita,Volkan'dan iyi olabilir ama Volkan bize daha yararlı olacaktır.

Ben tekrar ediyorum Keita,Volkan'dan iyi olabilir ama Volkan bize daha yararlı olacaktır.

Hiç Katılmıyorum... Bence Açık ara Türkiyenin En bencil adamıdır Volkan Şen.

İzlediğim maçlarda kendisini rahatlıkla bu izlenimi verdi bana..

Tek pasa dayali bir oyun oynarsak, " seneye,yeni orta saha ile" keita'yi Rijkaard uyarir, tek pasa dayali oynamasi icin. Keita uyarsa, sorun olmaz, Keita bildigini oku ise sorun olmaz. Pek tabiki hareketlerini yapabilir, yanliz " her seferinde degil " misal, Antalyaspor ile deplasmanda oynadigimiz musabaka da Keita gucunu kulanarak son cizgiye indi pasini aktardi ve sonuc gol.

Yahut Dinamo bukres ile Samiyen'de oynadigimiz karsilasma da son cizgiye kadar inererek " muthis bir sprint ile " pasini aktardi ve gool. Keita'nin ozelligi " bos alanda hizini kulanmak " topu bos alanda kosan Keita'ya atacaksiniz ve gerisini " takim halledecek ". Basketbol'dan bir ornek vereyim. Galatasaray'in basket maclarini takip edenler ne dedigimi anlayacaklardir. Nasil Cem Akdag, Darius Washington'un " oyun suresini " kisitliyor, ve takimi oynatmasini istiyor, zaman zaman Darius sazi eline alip bize " olumlu " yonde mac kazandiriyor.

Bazen iceri drivelar yaparak kolay basket bulmamizi sagliyor. Cunki Darius'un ozelligi iceriye drive yapmak ve Cem Akdag onu cok iyi kullaniyor. Rijkaard'a, Keita'ya ozelligini " dogru zaman diliminde " kulanmasi gerektigini soyliyecek.

Tek pasa dayali bir oyun oynarsak, " seneye,yeni orta saha ile" keita'yi Rijkaard uyarir, tek pasa dayali oynamasi icin. Keita uyarsa, sorun olmaz, Keita bildigini oku ise sorun olmaz. Pek tabiki hareketlerini yapabilir, yanliz " her seferinde degil " misal, Antalyaspor ile deplasmanda oynadigimiz musabaka da Keita gucunu kulanarak son cizgiye indi pasini aktardi ve sonuc gol.

Yahut Dinamo bukres ile Samiyen'de oynadigimiz karsilasma da son cizgiye kadar inererek " muthis bir sprint ile " pasini aktardi ve gool. Keita'nin ozelligi " bos alanda hizini kulanmak " topu bos alanda kosan Keita'ya atacaksiniz ve gerisini " takim halledecek ". Basketbol'dan bir ornek vereyim. Galatasaray'in basket maclarini takip edenler ne dedigimi anlayacaklardir. Nasil Cem Akdag, Darius Washington'un " oyun suresini " kisitliyor, ve takimi oynatmasini istiyor, zaman zaman Darius sazi eline alip bize " olumlu " yonde mac kazandiriyor.

Bazen iceri drivelar yaparak kolay basket bulmamizi sagliyor. Cunki Darius'un ozelligi iceriye drive yapmak ve Cem Akdag onu cok iyi kullaniyor. Rijkaard'a, Keita'ya ozelligini " dogru zaman diliminde " kulanmasi gerektigini soyliyecek.

Bakalım neler olacak.Bende gönderileceğini düşünüyorum bu sene değil,seneye.

volkan şen in fiyatı hakkındaki düşünceni alamadım!...keita 15 edecekte volkan 4-5 e bitecekse kabul...

volkan şen in fiyatı hakkındaki düşünceni alamadım!...keita 15 edecekte volkan 4-5 e bitecekse kabul...

Volkan'ı almak zorunda mıyız ? Pahalı fiyat isterlerse almayız.

Keita'dan işe yarar mı yarar ama nereden bileyim ben kaç isteyeceklerini ?

Tüm kararlar bence doğru. Giovani 3.5 milyon euro ise mutlaka alınmalı. Bence 6 milyon euro bile eder. 3.5 ise bedava. Yalnız haberde leo franco hiç yok ilginç

seneye de gol atabilen ve defansı iyi olan defans oyuncusu juhasz ,serbest vuruşlardan gol atamama sıkıntımızı çözecek manuya gittiğinde yeni ronaldo denilen fenere de döşemiş ve şimdi iyice kelepir fiyata tosic, hamit ve - menajerinden dolayı alınmaz ama bence alınmalı- marco aurelio küçük bütçelerle nefis bir takım kurulur. Bir de ya canere defans yapmayı rijkaard öğretsin ya da taye taiwo benzeri bir adam alınsın sol beke.

Volkan Keita dan dahami etkili yani:o

Bence Keita'nın şu anda bencil oynaması içerde pas bekleyen oyuncuların korkaklığındandır.İlk maçlarda Keita çalımlarını yaptıktan sonra daha çabuk pas atardı.Çünkü içerde Baros,Kewell,Arda gibi oyuncular bekliyordu.Şimdi Jo ve dos santos bekliyor ve ne yapmak istedikleri,ne yapıcakları belli değil.

elano ve leo kesin olarak gönderilmeli, jo'nun kiralık anlaşması bittikten sonra bidaha düşünülmemeli.Ve elano,jo gibi ruhsuz brezilyalılar alınmamalı..Keita eğer böyle bencil ve kendini yere atmaya meğilli çirkef hareketlerine devam edecekse oda gönderilmeli.Haa düzelecem derse kalsın tabii.Tabii huylu huyundan vazgeçerse.Dos santos iyi bir alternatif olabilir ilersi için..Kewell gitmek istiyosa eğer hiç tutulmamalı.Gitmek isteyen adamdan hayır gelmez,kontenjana yazık.

Haberde de dediği gibi sadece neill ve baros kesin olarak kalmalı...

Yerlilerden de ; balta, ayhan, sabri, 2 emre dışındakilere teklif gelse de gönderilebilir.Önümüzdeki sezon için varlıkları yokluklarından daha zarar olacağı kesin..

Keita gönderilir mi ya :) Mevkisinin en iyisi belki son 20 yılda. Galatasaray'ın arayıpta bulamadığı adam, sonunda bulunmuş. Galatasaray takım olarak Keita'nın gözüne bakıyor, maçı Keita'nın almasını bekliyor ve sistem olarak oyun olarak maç kazanacak performans sergilemiyorsa Keita napsın? Sistemi oturmuş bir Galatasaray'ın en iyi oyuncusu bence Keita. Onu gönderecek olanlar önce kendilerini düşünsünler ''acaba benim burda olmam doğru mu?'' diye :) Keita'yı göndermek ne demek ya ohannesburger denir buna :) Ne alaka yani mevcut kötü gidişatın Keita'yla ne alakası var orta sahanın ortasında sorun var ordakileri göndersinler.

Tabi haber yalansa orası ayrı ki yalandır muhtemelen. Adnan Polat ve Kader Keita'nın arkasındayız sonuna kadar.

Bencede satılmalılar.2 tane göze hoş gelen hareket yapmakla malesef iş bitmiyor.Keita bizi her an 10 kişi bırakabilecek bir oyuncu.Disiplin falan yok adamda.Artık bizim takıma max.23-24 yaşındaki oyuncular lazım.Birde dikkat ederseniz Madrid maçı dışında hiç bir büyük maçta ağırlığını koyamadı bu 2 oyuncuda.

Everton Keita ile ilgileniyordu mesela everton Tim cahill ile Keitanın takası gibi bir teklifle geldi kabul edermisiniz?

Volkan'ı almak zorunda mıyız ? Pahalı fiyat isterlerse almayız.

Keita'dan işe yarar mı yarar ama nereden bileyim ben kaç isteyeceklerini ?

10 dan az istemeyeceklerini dünya alem bilirken,ne diye ismini ortaya atıyorsun o zaman?...tek derdim keita nın gitmesi desene,beleşe adammış gibi sözünü ediyorsun...

Geri
Üst Alt