Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!
Keita değerini bulduktan sonra satılabilir tabiki ama v.şen felan yerini dolduramaz.Ayrıca maç seçen bir oyuncu değil her maçta elinden geleni yapıyor.
Eksileri neler dersek çabuk tahrik oluyor ve bazen kritik pozisyonlarda yanlış kararlar veriyor bunu sık yaptı özellikle son maçta.
Ancak ne olursa olsun keita üst düzey bir adamdır.Ve iyi para verilmedikten sonra satılmamalıdır.
Eleştirme seviyen yerlerde.Yazık sana.Keitalar.....
Lyon'dan tabiri caize küfredilerek yollanan,maç seçen,pas atmayan,bencil,olduğu yerde boşuna 2-3 adam geçen adam iyi oynayan bir takımda küfredilerek yollanır bu takımdan.Tamam bu sene bize çok şeyler kattı.Ruhsuzlarımıza mücadele örneği sergiledi bazı maçlarda,goler attı ama,dinleyin yazılarımı okumadan karşıma gelmeyin.İyi bir kadroda iyi bir sistemde Keita takımdan ilk gönderilecek kişi olur.
Ben size Keita'nın neden gönderilmesi gerektiğini de yazdım ama her zamanki gibi okumadan yorumlayan 18 yaş altı çocuklar bir cümle üzerinden yüklenmeye başladınız.
Diyorum ki Sağlam bir Gio,Keita'dan çok daha işe yarar sağ'da.Keita'yı da satar onun yerine 1-2 tane sağlam orta saha alırız diyorum.Dünya kupasından sonra Keita değerlenir iyi paraya satarız diyorum.Malum paramız yok.Volkan bile gelebilir dedim.Zira Keita kadar bencil,sorumsuz değil.İyi bir alternatif olacaktır dedim.
Bekleyin görün Keita bu takımdan küfredile küfredile gidecek.Dediğimi unutmayın.Keitacı,zenci sever Ahmet'e de bütün laflarını yedireceğim.
Keita değerini bulduktan sonra satılabilir tabiki ama v.şen felan yerini dolduramaz.Ayrıca maç seçen bir oyuncu değil her maçta elinden geleni yapıyor.
Eksileri neler dersek çabuk tahrik oluyor ve bazen kritik pozisyonlarda yanlış kararlar veriyor bunu sık yaptı özellikle son maçta.
Ancak ne olursa olsun keita üst düzey bir adamdır.Ve iyi para verilmedikten sonra satılmamalıdır.