Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Eleştirme seviyen yerlerde.Yazık sana.Keitalar.....

Lyon'dan tabiri caize küfredilerek yollanan,maç seçen,pas atmayan,bencil,olduğu yerde boşuna 2-3 adam geçen adam iyi oynayan bir takımda küfredilerek yollanır bu takımdan.Tamam bu sene bize çok şeyler kattı.Ruhsuzlarımıza mücadele örneği sergiledi bazı maçlarda,goler attı ama,dinleyin yazılarımı okumadan karşıma gelmeyin.İyi bir kadroda iyi bir sistemde Keita takımdan ilk gönderilecek kişi olur.

Ben size Keita'nın neden gönderilmesi gerektiğini de yazdım ama her zamanki gibi okumadan yorumlayan 18 yaş altı çocuklar bir cümle üzerinden yüklenmeye başladınız.

Diyorum ki Sağlam bir Gio,Keita'dan çok daha işe yarar sağ'da.Keita'yı da satar onun yerine 1-2 tane sağlam orta saha alırız diyorum.Dünya kupasından sonra Keita değerlenir iyi paraya satarız diyorum.Malum paramız yok.Volkan bile gelebilir dedim.Zira Keita kadar bencil,sorumsuz değil.İyi bir alternatif olacaktır dedim.

Bekleyin görün Keita bu takımdan küfredile küfredile gidecek.Dediğimi unutmayın.Keitacı,zenci sever Ahmet'e de bütün laflarını yedireceğim.

Keita değerini bulduktan sonra satılabilir tabiki ama v.şen felan yerini dolduramaz.Ayrıca maç seçen bir oyuncu değil her maçta elinden geleni yapıyor.

Eksileri neler dersek çabuk tahrik oluyor ve bazen kritik pozisyonlarda yanlış kararlar veriyor bunu sık yaptı özellikle son maçta.

Ancak ne olursa olsun keita üst düzey bir adamdır.Ve iyi para verilmedikten sonra satılmamalıdır.

bak bu söylediklerin müthiş analizde bunu da sen diyosun

yapma bunu işte:o

Arkadaşım Volkan bile daha kolay adapte olur pas trafiğine.Onun kadar bencil değil.Keitamız kendi başına yardırsın gitsin diye mi uğraşıyoruz o kadar sistem,taktik,pasla.

volkan şen i önerenin kafasındaki fiyat nedir?2-3 e verirler mi sanıyor acep?!

Keita'nın neden gönderilmesi gerektiğini de yazdım ama her zamanki gibi okumadan yorumlayan 18 yaş altı çocuklar bir cümle üzerinden yüklenmeye başladınız
.

Burda Genel olarak söylediysen ayıp etmişsin...

Keita değerini bulduktan sonra satılabilir tabiki ama v.şen felan yerini dolduramaz.Ayrıca maç seçen bir oyuncu değil her maçta elinden geleni yapıyor.

Eksileri neler dersek çabuk tahrik oluyor ve bazen kritik pozisyonlarda yanlış kararlar veriyor bunu sık yaptı özellikle son maçta.

Ancak ne olursa olsun keita üst düzey bir adamdır.Ve iyi para verilmedikten sonra satılmamalıdır.

Eminim Keita'ya göre daha kolay doldurur madem sistemimiz belliyse.Ama ben size onu değil çözümü de anlattım.Gio sağ tarafa gelmeli dedim.Etmez olaydım bir Volkan lafı yüzünden yazıklarımı okumayan,takla da takla isteyen Keitacıların diline dolandık.

Arkadaşım Volkan bile daha kolay adapte olur pas trafiğine.Onun kadar bencil değil.Keitamız kendi başına yardırsın gitsin diye mi uğraşıyoruz o kadar sistem,taktik,pasla.

ortada bi pas trafiği olursa keita nın uyup uymayacağını o zaman konuşuruz;)

toplantıdan çıkan kararları sadece FANATİK ele geçirdi.

Bak sen şu fanatik gazetesine:)

Elano ne kadar kendi mevkiisinde oynamasada isabetli pas,sert ve isabetli şutları ve disipliniyle şu anda bence takımın en iyisi.

Keita takımın en savaşan oyuncusu.

Galatasaray Barış,Servet,Leo Franco,Caner,Jo,dos santos,Mehmet Topal varken bu iki oyuncusunu gönderirse zaten bize diyecek söz bırakmaz.Fanatik sallıcaksa biraz düzgün sallasın:)

ortada bi pas trafiği olursa keita nın uyup uymayacağını o zaman konuşuruz;)

O zaman ben sabahtan beri neden boşuna eleştiriliyorum.Zamanla herşeyi göreceksek benim dedikleriminde doğru olma ihtimali var.

Oyunumuz sadece bir oyuncuya bağlıysa ve o oyuncuda istikrar diye bir şey yoksa gelecek sene de inişli çıkışlı bir grafik çizmeye hazırlıklı olalım o zaman. Her oyuncu değerini bulduğunda satılabilir. Keita bu sezon bize birçok maç kazandırdı belki ama etkisiz futbolu yüzünden birçok maçta da eksik bıraktı. Ben bir futbol sever olarak Keita'nın hareketlerini izlemeye doyamıyorum ama bir Galatasaray taraftarı olarak beni maç içerisinde bazen rahatsız etmiyor değil. Ben yeteneksiz oyuncuya hiçbir zaman kızmam, kapasitesini bilirim çünkü yapıp yapabileceği budur. En haz etmediği şey istikrarsız ve laubali futbolcudur. Keita sahada olduğu sürece oyun onun erafında, ona endeksli oynanıyor. Bunda sadece takımın isniyatifinin değil kendisinin oyun tarzının da etkisi var. Bu durumda iyi olduğu maçlarda takımı ipten alabilirken kötü olduğunda da bu direkt olarak takıma yansıyor. Sami Yen'de aslan kesilip deplasmanlarda dökülmemiz, takım olarak istikrarsız performansımızı da bu yıldız oyuncuların bu inişli çıkışlı grafiklerine bağlıyorum. Dediğim gibi Keita'nın yeteneklerini bir tarafa, bunları öbür tarafa koyarsak hangisi ağır geliyor tartmak lazım. O yüzden bu konuda biraz kararsızım. İyi bir meblaya, kar edilerek gönderilirse sesimi çıkarmam. Bu Gio'yu değil ama formda, güçlü bir Gio'yu daha doğrusu öyle tarz bir oyuncuyu ben tercih ederim. Elano'ya gelirsek ise Galatasaray-Elano ikilisi birbirine uyuşmadı, olmadı. Piyasası varken Dünya Kupası sonrası iyi bir teklif gelirse satılması yanlış olmaz ama bu sefer daha dikkatli davranarak bize doğru olan oyuncuyu seçmeliyiz.

topa sahip olmayı becerebilen,organize ataklar geliştirebilen bir takım olabilsek o zaman görürdünüz asıl keitanın etkinliğini...hiçbir organizasyon yapmadan açıktaki adama şişir,sonra adamdan mucize bekle ki kaç kez o mucizeyi de yaptı adam...futbol duvarla değil bir rakibe karşı oynanıyor,tek etkili adamın keita olunca rakiplerde enayi değil,koyuyor karşısına kademeli 2 kişi,messi olsa zor işi...bunu niye düşünmüyorsunuz?...neill,keita,caner,baros bu takımdan en son gidecek adamlar...ha 15 veren mi var,hay hay.değilse düşük performans olamaz keitanın gidiş sebebi.

O zaman ben sabahtan beri neden boşuna eleştiriliyorum.Zamanla herşeyi göreceksek benim dedikleriminde doğru olma ihtimali var.

tabi ki var ama,geçen mesajlarda dediğim gibi volkan keita dan iyi dersen,normal olarak çok karşı çıkan olur neyse uzamasın boşver zamanla belli olur herşey:)

Yok o Günler gelmezde.. Seninde Keita Konusunda Bizler gibi Onu çok seveceğin ve Benimsiyeceğin ve gitmesini hiç istemiyeceğin günler gelecek yakındır.:)

Keita Şimdiden Kendini Fazlasıyla Kanıtlamıştır... Ama Her şeye rağmen onu Beğenmeyen arkadaşlarada.. Zaman Her şeyin İlacıdır.. Boşuna tartışmamak lazım...

topa sahip olmayı becerebilen,organize ataklar geliştirebilen bir takım olabilsek o zaman görürdünüz asıl keitanın etkinliğini...hiçbir organizasyon yapmadan açıktaki adama şişir,sonra adamdan mucize bekle ki kaç kez o mucizeyi de yaptı adam...futbol duvarla değil bir rakibe karşı oynanıyor,tek etkili adamın keita olunca rakiplerde enayi değil,koyuyor karşısına kademeli 2 kişi,messi olsa zor işi...bunu niye düşünmüyorsunuz?...neill,keita,caner,baros bu takımdan en son gidecek adamlar...ha 15 veren mi var,hay hay.değilse düşük performans olamaz keitanın gidiş sebebi.

İyi bir takımda iyi bir sistemde ilk gönderilecek adamdır Keita.Umarım sisteme ne kadar zararlı olduğunu anlarda postalar Rijkaard.Ben bu sene Keita'nın yaptıklarını es geçmiyorum bunu da belirttim.Ama o bencilli,pas yapamaması illaki yollayacak onu buradan.

tabi ki var ama,geçen mesajlarda dediğim gibi volkan keita dan iyi dersen,normal olarak çok karşı çıkan olur neyse uzamasın boşver zamanla belli olur herşey:)

Sisteme daha rahat oturacağında eminim.Sözümün arkasındayım.

Volkan'a Keita'dan iyi değil,Keita'dan dha yararlı olacaktır dedim.

keita ve elano en son gidecek adamlar

inanmayın...

Volkan Keita gibi Atletico Madrid deplasmanında tek başına takımını kurtarabilirmi kurtaramaz. Keita'nın attığı çalımları atabilirmi atamaz. Keita gibi sağdan 2-3 kişiyi geçip yardıramaz.

Geri
Üst Alt