Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Cevap: Elano ve Keita'nın bileti kesildi!

Kolpa basın,bundan sonra Galatasaray'a oyuncu alır,oyuncu gönderir.

Yok .Sizde bunu elinde sonunda anlayacaksınız.Zamanını bekliyorum ben.

Ben Gio'yu sağ'a koyar.Arda'yı sola çeker.Orta sahaya iki takviye yaparım.

Gio çok daha iyi oynar sağ kanatta.

Not: Sola Volkan'ı da alabilirim.

he bak bunu dersen mantıksız değilde,keita nın yerine volkan ı tercih ederim dersen eleştiri alman çok normal;),yine de keita gönderilmemeli o ayrı:D

Yok .Sizde bunu elinde sonunda anlayacaksınız.Zamanını bekliyorum ben.

Ben Gio'yu sağ'a koyar.Arda'yı sola çeker.Orta sahaya iki takviye yaparım.

Gio çok daha iyi oynar sağ kanatta.

Not: Sola Volkan'ı da alabilirim.

Bu alıntıyı yaptığımda Volkan kısmı yoktu.Önce Volkan Şen kısmına cevap vereyim.Volkan Şen Galatasaray'da oynayacak kalitede oyuncu değildir.

Diğer söylediklerine katılırım.Gio sağda çok etkili oynuyor.Sağlam bir Gio, Keita'dan daha çok katkı sağlar bence.Keita 1 var 1 yok.Devamlılığı yok.Bunu kanıtladı bize.Ama Volkan-Keita kıyaslaması bence çok yersiz.

Arkadaş ŞL jenerik müziğini özledim demişte harbiden bende çok özeldim be. İnşallah bari Şampiyonlar Ligine katılırız.

Beyler ne olursunuz doğru düzgün yorum yapın eğer eleştirecekseniz bile.

Yok şakamı , yok yüzünü yıka.Bu nedir ya.:)

Normal Karşılaman lazım ama... Keita'yı Bir tek sen beğenmiyorsun benim gördüğüm.... Şaşırmaları ve Anormal tepki vermeleri normal...

Bu alıntıyı yaptığımda Volkan kısmı yoktu.Önce Volkan Şen kısmına cevap vereyim.Volkan Şen Galatasaray'da oynayacak kalitede oyuncu değildir.

Diğer söylediklerine katılırım.Gio sağda çok etkili oynuyor.Sağlam bir Gio, Keita'dan daha çok katkı sağlar bence.Keita 1 var 1 yok.Devamlılığı yok.Bunu kanıtladı bize.Ama Volkan-Keita kıyaslaması bence çok yersiz.

Ben bu sene izlediğim Volkan'da mücadele isteğini ve takımı hücuma hızlı çıkarabilme özelliğini gördüm.Katkı sağlayacaktır.Ama illa Volkan gelsin de gelsin demiyorum.Zaten gelse bile ben Gio'yu sağa veririm.Ama Volkan'da bana göre kötü oyuncu değil.

Keita hakkındaki dediklerine aynen katılıyorum ,hatta üzerine birçok madde ekleyebilirim.

Arkadaş ŞL jenerik müziğini özledim demişte harbiden bende çok özeldim be. İnşallah bari Şampiyonlar Ligine katılırız.

ben dedim sanırım:o,hep dinliyorum valla hasret kaldım artık

he bak bunu dersen mantıksız değilde,keita nın yerine volkan ı tercih ederim dersen eleştiri alman çok normal;),yine de keita gönderilmemeli o ayrı:D

Aaa tamam bu kadar tepki alacağımı bilseydim Volkan'ı istemezdim.:)Zaten alsak bile ben Gİo'yu sağa çekerdim.Ama eğer Dünya Kupasından sonra iyi bir paraya satabileceksek Keita'yı acilen satalım.Satalım ki yerine şart olan orta saha transferlerimizi yapalım.

Şampiyonlar Ligine'de gidemiyoruz.Para da yok ne yapıcaz.Eldeki oyuncuların bir kısmına bye-bye diyeceğiz.:)

Volkan'a kötü oyuncu diyen olmadı zaten, ama kalitesi ile Galatasaray'da oynayacak oyuncu değil.Caner solda Volkan Şen'den daha fazla katkı sağlar.Futbol bilgisi olarak da Caner Volkan'ı geride bırakır.

Normal Karşılaman lazım ama... Keita'yı Bir tek sen beğenmiyorsun benim gördüğüm.... Şaşırmaları ve Anormal tepki vermeleri normal...

İnsanlarla bu konuda tartışabilirim ama "Git yüzünü yıka" falan,cevap vermekten soğutuyor beni böyle kelimeler.Çocuk gibi.:)

Aaa tamam bu kadar tepki alacağımı bilseydim Volkan'ı istemezdim.:)Zaten alsak bile ben Gİo'yu sağa çekerdim.Ama eğer Dünya Kupasından sonra iyi bir paraya satabileceksek Keita'yı acilen satalım.Satalım ki yerine şart olan orta saha transferlerimizi yapalım.

Şampiyonlar Ligine'de gidemiyoruz.Para da yok ne yapıcaz.Eldeki oyuncuların bir kısmına bye-bye diyeceğiz.:)

20 ve üstü bi teklif olursa satılır zaten;)

Volkan'a kötü oyuncu diyen olmadı zaten, ama kalitesi ile Galatasaray'da oynayacak oyuncu değil.Caner solda Volkan Şen'den daha fazla katkı sağlar.Futbol bilgisi olarak da Caner Volkan'ı geride bırakır.

Sana kötü oyuncu dedin diyen olmadı zaten.

Bence çok iyi bir alternatif olur Volkan.Neyse alınmayan oyuncu için tartışmaya fazla lüzum yok zamanı değil,tartışma yeri de burası değil.

Dİğer konu ise ; Caner'e solda sabredilmeli diyenlerdenim ben.Caner sol bekte oynamalı.Biraz sabırlı olursak çok iyi bir solbekimiz olacaktır Caner.Zaman ve sabır lazım.

Keita Sözleşmesi bitene kadar bizde kalacak boşuna ugraşmayın arkadaşlar..:D Göndermeyiz Popito'yu :)

Keita konusunda ben de birşey söylemek isterim.Eğer Dünya Kupasından sonra Keitaya en az 15 milyon euroluk bir teklif gelirse bence mutlaka satılmalıdır.Gio'nun alınmasını istiyor zaten çoğu kişi.Keita'dan boşalan sağ tarafı rahatlıkla kapatır Gio.Hem de genç ve geleceğe yatırım açısından çok da iyi bir transfer olur.Ayrıca Keita'dan gelen para ile de orta sahaya çok iyi bir transfer yapılabilir.Burada önemli olan Galatasaray'ın menfaatleridir.

Geri
Üst Alt