Elazığ'ın Gücünü Gördünüz

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Mac basliginda Elazigsporu hor goren arkadaslar heralde Elazigspor'un ne denli kuvvetli bir takim oldugunu suanda farketmislerdir

Elazig Kayseri, Kayseri Erciyes ve benzeri takimlara benzemez fbyi boyle dize getirir

Buradan basta sevmedigimiz Okan buruk olmak uzere, Bilica, Tello ve tum Elazigspor camiasina selamlarimizi iletelim

elazigspor_320908.jpg

Evet güçlüler ekran başında titredik

Bizi de yenerlerse ki kupada yendiler bu başlığı ne yapacağız...? Ben bunu merak ettim biraz şimdi:DD

Deniz Yılmaz etkili ancak ikinci yarı yoktu..

Maçı 2-0'a taşımalıydılar, maalesef çapsızlıklarının kurbanı oldular. Aldıkları puan için tebrik ederiz :encouragement:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xMuWq2yJVEM[/media]

Elazığspor içimde bir kor

Bu sevda ateşini bir de çekene sor

Marş süper.

Gücü mucu bilmem de bazi arkadaşlar hala akillanmamis. Sivas maci da ayniydi yok Satilmis yok 10-0 olur yok kapatin maci al iste adamların boşa gunahina girdiniz helal olsun elaziga ve okan hocaya

Oyunu 2-0 yapamamalarının tek sebebi tecrübesizlik.İkinci yarı aşırı şekilde geriye yaslandıkları için rahat giden maçta kendilerini strese soktular.Aldıkları 1 puan ligde tutunma adına kendilerine büyük fayda sağlayacaktır.

Gücü mucu bilmem de bazi arkadaşlar hala akillanmamis. Sivas maci da ayniydi yok Satilmis yok 10-0 olur yok kapatin maci al iste adamların boşa gunahina girdiniz helal olsun elaziga ve okan hocaya

Puan çıkarmış olmaları benim Nas ve Bilica hakkındaki düşüncelerimi değiştirmedi. Ayrıca Okan Buruk resmen kenarda uyudu; dk. 60'ta sahada en az 3 oyuncu yürüyordu.

Yaşı bayağı ilerlemiş Tello(35) Bilica(35) M.Nas(35)adamlar 2 kişilik oynuyor adeta, takım ekonomik çıkmazda yıllık 100 bine 3.ligde topçu oynamazken bu takımda oynuyor 2 senedir..

Her başlıkta düşürülüyor ligden fikstürümüz çok zor rakipleri tısdımbilik edip ligde kalacağız inşallah..

["Serbay Budak, post: 7695140, member: 610"]Puan çıkarmış olmaları benim Nas ve Bilica hakkındaki düşüncelerimi değiştirmedi. Ayrıca Okan Buruk resmen kenarda uyudu; dk. 60'ta sahada en az 3 oyuncu yürüyordu.[/quote]

Onemli olan senin fikrinin değil puan cetvelinin değişmesiydi bu da olduğuna gore konuşacak birşey yok helal olsun elazig

Geri
Üst Alt