Elazığspor Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

telafisi olan bi maç için biraz fazla iddaalı bir kadro olmuş sanki. 3-4 kişi paftan oynatabilirdi. Selçuğunda frikikler dışında önemseyeceğini zannetmiyorum

Arkadaş bu takımda U21'den eli ayağı düzgün bir tane bile mi oyuncu yok.Tuzlayla,24 erzincanla oynarken de selçuk,semih 11'de olacak anlaşıldı.6'da 6 yapınca madalya vermediklerini birisi hocaya söylesin

Elazgli futbolcu kardeslerimiz Selcuku sakatlarlarsa sevap islemis olurlar.

JOR'a olan inancı sıfırın çok çok altına indirecek bir kadro. Hani 11 almadın yedekte neden gençlerden biri yok. Açıkça rezalet.

Sarbiyle linnes haftasonu oynayacak gibi duruyor arka tarafa full rotasyon yapmış.

bu altyapıdan oynasın dediğiniz çocuklar fenerden 5 yiyen, avrupada 11 yiyen çocuklar mı? kim bu altyapıdakiler. demekki potansiyel görememiştir hoca. sizin kadar eminim düşünüyordur.

Bu adamdan bisey olmaz belli illah lider bi 20 puan fark aticak ozaman kovcaklar sunu bi adami kovmak icin yenilmesini beklemeyin gerçi Tdden once yonetim gitmesi gerek ama neyse

selçuk 25 bin eurosunu almak için oynamak istemiştir

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyunculara güya kondusyon yüklüyor zaten chedjouya yüklemek gerekirdi evet afrika kupasında ne yapardı yoksa. Cavanda, Semih, Chedjou, Hamit şu adamları kadro dışı bırakacağına oynatmaya çalışıyoruz. Takımın en genç oyuncusu sinan işte oyle bir kadro
Sinan'ın da suyu ısınıyor benim radarımda. 3 senedir gelişim gösteremedi. Yaşlı kadronun genç oyuncusu olarak cepten yiyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek Linnes hafta sonu yine sol bek oynayacak. Carole kesik yiyecek

Bu mu adalet?

Sabri varken Carole'un kesik yemesi... pes

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk kupa maclarinda da oynuyor su adami bir kere dinlendir be kardesim.

Hangi kanal

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt