Elazığspor'dan Felipe Melo Açıklaması

Halısahanızı da alın PTT'ye yallah...

klup açıklamasına bak bu tip amatör takımlar süper lig'den uzak tutulmalı.

Serdar özkan kafasını hızla melonun suratına kadar getirdi mi? Getirdi. Kimse boşuna vıdı vıdı yapmasın.

geçen senelerde de karabük tayyibi ıslıkladık diye resmi sitesinde kınama yayınlamıştı. alayı fason bu şerefsizlerin..

Caner Erkinler, Baroniler, Kuytlar, Meirelesler içinde bekleriz bu tip açıklamalar.

Gerçi hoş kolunuzu kırsa yapacağınız açıklama bellidir; " Fenere canımız feda,giden bir kol olsun"

sen elazığa gol atama doğru dürüst gol pozisyonun olmasın sonra kalk yok penaltı sahte de yok alem bize karşı de yok hakemler de 5 gol attıkda hakem mi en gel oldu yahu elazığ kim bizim 2-3 futbolcumuzun toplam bedeli tüm elazığa yeter peki oyun olarak yeter mi ııh

Evet yıllardır hiç bir Anadolu takımına fark atmıyoruz, belki ayıp olur diye, belki 3-0'lardan sonra maçı boşladığımızdan.

Ancak bu tarz takımları boşlamayacak ve acımayacaksın, 5-6-7 ne varsa bulup atacaksın, rezil edeceksin.

Acıdığımızdan değil,beceriksizliğimizden fark olmuyor.

Adamlar haklı, artist gibi atıyor kendini kim yapsa aynısını yazarım. Suç bizim ruh gibi dolanan futbolcular da. Birde şampiyon olacakmışız bu futbolla mı?

Elazığ ligden düşünce bir tane karaktersiz takım eksilmiş olacak.

Elazığlıyım ancak memleketimin takımı Elazığ'a yakışmayan taraftar grupları,stad,yönetim kurulu var.

Burak için de böyle çıkıp dingil dingil açıklama yapıyolar arada. Adımız çıkmış başka bi şey değil. Burak ne Kuyt ne Webo kadar atmıştır kendini yere 2 yıldır. Melo ne Meireles, Egemen, Caner ne de Alves kadar gereksiz sert hamleler yapmıştır. 1 gün olsun hiç bir programda ya da maç sonrası açıklamada bu Alves her maç düzenli rakibe dirsek atıyor, kasıtlı tekmeliyor, ayağına bastıra bastıra basıyor diye bi şey görmedim. Nasıl bir düşmanlık ve önyargı var Galatasaray'a karşı?

Bu konuya dönersek agresiflik bi futbolcu özelliğidir. Taktik gereği bile kadronda bulundurabilirsin bu tarz futbolcuları. Böyle ağlak, futbol özürlüsü açıklamalar yaptığında öküz Türk yöneticileri çileden çıkıyorum.

3 maç :happynew: Ağlayın biraz daha

Burak için de böyle çıkıp dingil dingil açıklama yapıyolar arada. Adımız çıkmış başka bi şey değil. Burak ne Kuyt ne Webo kadar atmamıştır kendini yere 2 yıldır. Melo ne Meireles, Egemen, Caner ne de Alves kadar gereksiz sert hamleler yapmamıştır. 1 gün olsun hiç bir programda ya da maç sonrası açıklamada bu Alves her maç düzenli rakibe dirsek atıyor, kasıtlı tekmeliyor, ayağına bastıra bastıra basıyor diye bi şey görmedim. Nasıl bir düşmanlık ve önyargı var Galatasaray'a karşı?

Bu konuya dönersek agresiflik bi futbolcu özelliğidir. Taktik gereği bile kadronda bulundurabilirsin bu tarz futbolcuları. Böyle ağlak, futbol özürlüsü açıklamalar yaptığında öküz Türk yöneticileri çileden çıkıyorum.

Nasilda hepsi belli ediyor şikecilerin uşagi oldugunu. Caner'e bir tane laf söyleyen varmi?

Bunlarin Yönetimlerdeki adamlarin yüzde 90'i Fenerli degilse adam degilim.Yemezler

Dünkü maçtan ..

BeribfQIgAAYy3E.jpg

Geri
Üst Alt