Elbette Bugün Ağlıyorsam, Yarın Güleceğim

Evinde böyle maçlarda istek en önemlisidir, kayserispor maçında ki gibi bir takım olmayacak sahada bunu herkes çok iyi biliyo, 55 bin kişi çok iyi bir atmosferle bu takımın neler yaptığını biliyoruz ve derbi diyoruz diğer maçlarla karıştırmayalım özellikle fener derbileri.

Peki sen insallah haklı cıkarsın evimizdeki son 10 fener derbisine gidip hemen hemen hepinde kimin kazanacagını onceden tahmin eden biri olarak( super finalde 2*1 yenildigimiz mac haric) cok buyuk yıkım olmaması ıcın cok fazla umıtlenme dıyorum.

Peki sen insallah haklı cıkarsın evimizdeki son 10 fener derbisine gidip hemen hemen hepinde kimin kazanacagını onceden tahmin eden biri olarak( super finalde 2*1 yenildigimiz mac haric) cok buyuk yıkım olmaması ıcın cok fazla umıtlenme dıyorum.

Herşeye hazırlıklıyız ama takıma bu maç için inanmak lazım.

Chelsea maçı öncesine kadar bu takım feneri arena'da yener parçalarız ederiz diyen biz değilmiydik, ne oldu 2 maç mı değiştirdi görüşleri. Chelsea maçı ile birlikte moral bozukluğu oldu ve kayseri maçınıda bu yüzden kaybettik, bu takımın içeride nasıl oynadığını biliyosunuz

Dogru diyorsun da Alper. Son senelerde Galatasaray ne zaman sampiyonluga oynamadiysa Fenere ya yenilmisizdir ya da berabere bitmistir Sami Yen deki ya da Arena da ki maclar.

Dogru diyorsun da Alper. Son senelerde Galatasaray ne zaman sampiyonluga oynamadiysa Fenere ya yenilmisizdir ya da berabere bitmistir Sami Yen deki ya da Arena da ki maclar.

Can ikincilik şansı hala devam ediyo ve şampiyonluk matematiksel olarak bitmiş değil( Tabi çok zor orası ayrı) İkinci olmak şampiyon olmak kadar değerli oyuncular bunu biliyo herkes farkında. Chelsea maçı sonrası bi yıkım oldu hemen ardından maç yapmak kötü oldu en azından bi ara olsaydı biz kayseriyi farklı geçerdik. Şimdi yavaş yavaş o chelsea maçı unutuluyo lige dönüş yapıldı ve ben toparlanacağımızı düşünüyorum, fener maçından çok umutluyum.

Can ikincilik şansı hala devam ediyo ve şampiyonluk matematiksel olarak bitmiş değil( Tabi çok zor orası ayrı) İkinci olmak şampiyon olmak kadar değerli oyuncular bunu biliyo herkes farkında. Chelsea maçı sonrası bi yıkım oldu hemen ardından maç yapmak kötü oldu en azından bi ara olsaydı biz kayseriyi farklı geçerdik. Şimdi yavaş yavaş o chelsea maçı unutuluyo lige dönüş yapıldı ve ben toparlanacağımızı düşünüyorum, fener maçından çok umutluyum.

Insallah öyle olur :)

o maç ne kayseri maçına benzer ne de real madrid maçına, o maç hiç bi maça benzemez, o maçı kazanmaktan başka çareleri yok, mecbur kazanacaklar baş-ka-yo-lu-yok

Belki biraz garip bir durum ama ben Galatasaray'ı kötü dönemlerinde daha çok seviyorum. Elbetteki başarılı olmasını istiyorum ve başarılı olduğunda mutlu oluyorum ama sadece başarılı olduğunda taraftar kesilen, başarısız zamanlarında ise sırt çeviren taraftarları görünce sanki onların yerine de sevme hissi kaplıyor içimi.

Bu durum biraz karı-koca ilişkisine benziyor. Hani iyi zamanlarda çok mutlu bir çiftmiş izlenimi bırakan evlilerden bazıları zor günlerde bir tarafın terk etmesiyle ayrılırlar ya işte Galatasaray'ı da kötü günlerde sürekli eleştirenleri, yapıcı değil yıkıcı olanları ve "Şampiyonluk gittiyse maç falan izlemem" tribinde olanları düşündükçe daha bir bağlanıyorum Galatasaray'a.

Sevda dediğin sadece iyi zamanda olmaz. Sadece iyi zamanda olan sevdanın adı sevda değildir zaten. Takım şampiyonluktan koptuğu günün ertesinde içinde Galatasaray'la ilgili duygular daha fazla oluyorsa, takımın kupa maçını izleme duygusu sanki bir Şampiyonlar Ligi maçıymış gibi içine yansıyorsa ve takıma ait ürünleri giyme arzusu şampiyonluk günlerindeki kadar fazla oluyorsa işte gerçek sevda bu oluyor.

Şampiyonluktan koptuğu gün vazgeçeceksen Galatasaray'dan, Avrupa'da kupa kaldırdığı zaman da kendinden geçmeyeceksin. Sevgini galibiyetlere, kupalara göre endekslemeyeceksin. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla, amatör kümeye düşmek arasında sevginde bir değişiklik olmayacak.

Kişiler gelip geçici, kimler gelmiş kimler geçmiş bu zamana kadar. Metin Oktay'ı, Hagi'yi de barındırmış bu kulüp bünyesinde Selçuk Yula ve Emre Belözoğlu'nu da. 14 sene üst üste hüsran yaşadığında neyse UEFA Kupası'nı kaldırdığında da o olmuş aslında. Sadece kişilerin yönetimine göre şekil almış ama ruhu 1905'te hatta 1481'de kurulduğu haliyle kalmış.

Dünya varolduğu müddetçe Galatasaray da varolacaktır. İyi günler de kötü dönemler de peşi sıra gelecek ama Galatasaray baki kalacak..

Millette bir gaza gelme çabası var ama olmuyor birader zorlamayın işte.

Toplumca sevincimizi ve hüznümüzü aşırı yaşıyoruz. Hep şampiyon olsak heyecan kalırmi ,Bayern bile her sene olmuyor ara veriyor yoksa stadlara kim gelir. Geçen sene omuzlarda taşınanlara bu sene sövülüyor seneye aynı kadro şampiyon olsa yine methedilir. Dün Manu 0-3 yenildi ama seyircisi oyundan çıkanı alkışladı neticede bu bir oyun hayatın ta kendisi değil.

Bizim sitemimiz kaybedilen şampiyonluk değil her yıl şampiyon olamayacağımızı her taraftar biliyor..

Taraftarın istediği sadece hırs..

Kazanma arzusunu görmek bunu gösterse takım zaten maç felan kaybetmez..

Ekli dosyayı görüntüle 12918

Ekli dosyayı görüntüle 12919

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR. GALATASARAY NE KADAR KÖTÜ DURUMDA DA OLSA GALATASARAYLI GALATASARAY'INA SIRT ÇEVİRMEMELİDİR. TÜRKİYE'DE KİMSENİN YAŞAMADIKLARINI YAŞAYAN GALATASARAY TARAFTARI ÜZÜNTÜSÜNDE DE YANINDA OLMALIDIR SEVDASININ.

BAŞKA GALATASARAY YOK..

Ağzına sağlık, helal olsun sana. Dünden beri yazıyorum yazmaktan da vazgeçmeyeceğim, gerekirse her başlığın altına da yazacağım.

Bu sezon 2. olmak çok önemli! Her 3 puan altın değerinde. Bu hafta Konya'yı yenersek ve BJK puan kaybederse yine 2.yiz.

Ondan sonraki hafta ta Arena'da taraftar gümbür gümbür takımı itmeli ve FB'yi yenmeliyiz.

Alınan kötü bir skor sonrası 'yönetim istifa' 'mancini istifa' gibi tezahüratlar yapmak, daha 8 maç ve alınacak 24 puan varken cahilliktir.

Yönetime, hocaya ve futbolculara kesilecek bir ceza varsa, ligin son haftası geldiğinde kesilir.

Manchester örneğini baz alamam çünkü Manchester her maç top oynuyor karşısında ki ondan daha iyi oynuyor ligleri çok kaliteli..

Senin bir futbolcun rakibi satın alacak öyle maçlarda bile silik futbol oynuyoruz sitem buna..

Yemişim şampiyonluğu seneye oluruz ama burada anlaşılması gereken nokta Galatasaray 85.dakikaya 1-0 önde girdiği maçı vermez!

Galatasaray 2-0'dan 2-2'ye getirmez maçı..

İzin vermez..

Formanın armanın büyüklüğü vardır..

Galatasaray Samiyende 6 yemez Madrid'den kim olursa olsun..

Galatasaray arka arkaya 2 maçta puan kaybetmez..

1 kaybeder 3 kazanır..

Bu sene çok en yaşadık taraftar gergin son yılların en geniş kadrosu var bu kadar kötü idare edilir..

Bolluk içinde garibanız taraftar buna kızıyor!

bunları biz yapmayacağız boşa gaza gelmeye gerek yok güçlü vizyon sahibi bir yönetim ile güçlü vizyon sahibi teknik heyet ile yapılacak gelecek sezon planlanması ve uygulanması ile olur bu saydıklarımın hiçbiri olmadığına göre gelecek karanlık

en sinir olduğum başlık tipidir kenetlenelim inanalım haydi diye gaz konuları antuda gördüğümde dalga geçerdim bizim forumda da varmış

biz kenetlendiğimizde burak top kontrolünü öğrenecekmi

Selçuk gece hayatını bırakıp eskisi gibimi oyuncak

mancini snejdeiri forvet arkasınamı çekicek

drogba chelse günlerindeki gibi döktürecekmi

semih kayadan john terrymi çıkacak

yada Demirören yabancı serbestmi dicek

anlamıyorum bu konuların amaçlarını bizim değil başkan yönetim ve futbolcuların kenetlenmesi lazım

Olm nedir bu kiyamet havasi burda. Tövbe tövbe. Ben sükrediyorum halimize. SL den gruptan ciktik, ZTK yi kazanma sansimiz var ve ligde ikincilik/sampiyonluk yarisi veriyoruz. Cok daha kötü günler gördük biz. Her sene sampiyon olamayiz bunun farkina varmaliyiz artik. Hemde bu sene olamazsak bisey olmaz ki. Ikinci olalim en az bu sene yeter. Bu sene sampiyon olup seneye ikinci olmaktansa bu sene ikinci olup seneye sampiyon olurum daha iyi. Tabi ikincilik de garanti degil.

Bugün konya ile berabere kaldigimizda ayni düsünceler olacakmi acaba?

Geri
Üst Alt