Elden Ring

harici ekran kartı olmayan 15 inç iş için kullandığım bir laptop üstad. laptop işi yalan yani.

bazen şeytan dürtüyor parayı basıp ps5 de tekrar alıp baştan oynayayım, dlc ile birlikte diye... zaman bulursam bakacağım bakalım. burda dlc muhabbeti görünce içim gidiyor.

sekiro sonrası en zevk aldığım oyun idi elden ring. açık ara ilk sıraya koymuştum. dlc de beğenilmiş.
Donanımhaber'de güvenilir birinden hesap satın al, oynayıp geri sat. 150 liraya falan gelir bu şekilde.

Oluyor mu böyle risksiz? Kiralık hesap falan işleri mi? Pek bilgim yok bu bu konularda.

Gerçi risk 150 liraysa her türlü değer.
Direkt bütün haklarıyla satın alıyorum ben referansı olan birinden, kendi hesabımdan oynayıp bitirince aynı şekilde satıyorum. En son Ghost of Tsushima'yı bu şekilde 20 liraya oynamıştım.

Direkt bütün haklarıyla satın alıyorum ben referansı olan birinden, kendi hesabımdan oynayıp bitirince aynı şekilde satıyorum. En son Ghost of Tsushima'yı bu şekilde 20 liraya oynamıştım.
Harika olur. Uygun bir zaman aralığı yakaladığımda araştırayım reis bu konuyu. Vakti gelince seni de belki özelden bilgi almak amaçlı biraz rahatsız edebilirim izninle.

dlcde karşıma çıkan ilk küçük bossun hp commander niall'ın 5 katı falan, 1850 hp'yle girdim herife hala 1 shot yapıor, bufflar hiçbi işe yaramıyor. zorlanan olursa taker's flames veya corpse wax cutterla uzaktan döwüşmeyi deneyebilirsiniz

not: baltalı messmer askerlerinden yerden sıyırtmalı vuruş yersen yine 1shot oluyorsun. bufflı +25 silah sinek vızıltısı etkisi yapıor çoğu şeye, karşıma çıkan ilk carian dewi halletmem mesela 5 dk fln sürdü, scadutree blessing'in de fazla bi farkını göremedim henüz

Son düzenleme:
dlcde karşıma çıkan ilk küçük bossun hp commander niall'ın 5 katı falan, 1850 hp'yle girdim herife hala 1 shot yapıor, bufflar hiçbi işe yaramıyor. zorlanan olursa taker's flames veya corpse wax cutterla uzaktan döwüşmeyi deneyebilirsiniz

not: baltalı messmer askerlerinden yerden sıyırtmalı vuruş yersen yine 1shot oluyorsun. bufflı +25 silah sinek vızıltısı etkisi yapıor çoğu şeye, karşıma çıkan ilk carian dewi halletmem mesela 5 dk fln sürdü, scadutree blessing'in de fazla bi farkını göremedim henüz

Simdiye kadar iki tane Remembrance boss buldum ve ikisinden de kacmaya karar verdim. Suan görevim her yerde Scadutree aramak. Galiba lvl 10'da falan ancak etkisini gösterir o da. Yani baya bi kesif etmek gerekecek.

1719382443303.webp

level kaçsın? buildin fln nasıl

NG+ build'im ile oynuyorum. 155-160 level, INT ve biraz da DEX odakli.

Boss'lar cok agresif olduklari icin spellcasting yapmakta zorlaniyorum. Bu gidisle tekrar STR/FAI build'e respec yapacagim. NG onunla oynamistim. Bakalim.

Seninki nasil?

NG+ build'im ile oynuyorum. 155-160 level, INT ve biraz da DEX odakli.

Boss'lar cok agresif olduklari icin spellcasting yapmakta zorlaniyorum. Bu gidisle tekrar STR/FAI build'e respec yapacagim. NG onunla oynamistim. Bakalim.

Seninki nasil?

bi tane eski save file saklamışım onu buldum 1.12'ye convert edip girdim ng+9daydı, level 270.
fth/dex/str hatun cuckoo knight yaptım öyle oynuyorum, silah knight's greatsword, magic grease'le kullanıyom. incant: golden vow, blackflame protection, ice lightning spear, smarag's glintstone breath bi de erdtree heal. + bloodboil aromatic

blackflame protection çok etkisiz ama o da olmasa tavşanlar bile one shot yapacak heralde. ilk grace'de gece yapıp güneye doğru ormana girince bi invader geliyo wolverine pençeli, buffsız bi daldım tek comboda bitirdi işimi hımına, ki hp'm mountaintops enemylerinden 4-5 darbe alabilecek düzeyde

str/fth yapınca hangi silahı kullanmayı düşünüyon

bi tane eski save file saklamışım onu buldum 1.12'ye convert edip girdim ng+9daydı, level 270.
fth/dex/str hatun cuckoo knight yaptım öyle oynuyorum, silah knight's greatsword, magic grease'le kullanıyom. incant: golden vow, blackflame protection, ice lightning spear, smarag's glintstone breath bi de erdtree heal. + bloodboil aromatic

blackflame protection çok etkisiz ama o da olmasa tavşanlar bile one shot yapacak heralde. ilk grace'de gece yapıp güneye doğru ormana girince bi invader geliyo wolverine pençeli, buffsız bi daldım tek comboda bitirdi işimi hımına, ki hp'm mountaintops enemylerinden 4-5 darbe alabilecek düzeyde

str/fth yapınca hangi silahı kullanmayı düşünüyon

NG+9?? Senin isin harbi zor haha

Sol elde Claymore, sag elde Blasphemous Sword (veya tersi). Claymore'a Bloodhound Step'i yapistirmayi düsünüyorum. Biraz daha hizli olmam lazim. Bir kac tane de FTH sihirleri kullanirim. Erdtree heal gibi.

rellana her türlü gördüğüm en ii bosslardan biri
en iisi de olabilir, malenia'yla ilk tanışma düzeyi zorluyor
cutscene olmadan faz2ye geçmesine şaşırdım, gerçi bu şekilde de farklı bi hawası olmuş. 15 keredir fln azıma sıçıor

yeteri kadar scadutree hala bulamıyorum ama tam da lightning builde geçmişken death knight twin axes diye bi silah buldum, şiddetle tawsie etmek isterim

rellana her türlü gördüğüm en ii bosslardan biri
en iisi de olabilir, malenia'yla ilk tanışma düzeyi zorluyor
cutscene olmadan faz2ye geçmesine şaşırdım, gerçi bu şekilde de farklı bi hawası olmuş. 15 keredir fln azıma sıçıor

yeteri kadar scadutree hala bulamıyorum ama tam da lightning builde geçmişken death knight twin axes diye bi silah buldum, şiddetle tawsie etmek isterim

Rellana'yi ben de kestim mage build'le. Mimic sagolsun. Yoksa casting yapmaya hic firsat vermiyor.

Rellana'nin silahlari da büyüsü de cok iyi yav. Ikisini de mutlaka almam lazim.

Rellana'yi ben de kestim mage build'le. Mimic sagolsun. Yoksa casting yapmaya hic firsat vermiyor.

Rellana'nin silahlari da büyüsü de cok iyi yav. Ikisini de mutlaka almam lazim.

divine beast dancing lion'a girdin mi
fırtına tanrısı olduğunu anlamadım ilk yıldırdımlar yağmaya başlayınca baya etkileyici sahneler oluştu, süper bossmuş harbi o da. nasıl olduysa ilk seferde co-operator summon + kristoff spiriti yardımıyla yendim

shadow realm genel olarak inanılmaz güzel bu arada, cerulean coast'a geldim yeni

rellana'yı da 1 kere daha denedim hala geçemedim

dlc mükemmel ötesi

divine beast dancing lion'a girdin mi
fırtına tanrısı olduğunu anlamadım ilk yıldırdımlar yağmaya başlayınca baya etkileyici sahneler oluştu, süper bossmuş harbi o da. nasıl olduysa ilk seferde co-operator summon + kristoff spiriti yardımıyla yendim

shadow realm genel olarak inanılmaz güzel bu arada, cerulean coast'a geldim yeni

rellana'yı da 1 kere daha denedim hala geçemedim

dlc mükemmel ötesi

Evet onu da bitirdim Rellana'dan sonra. Her iki boss da müthisti.

Shadow Realm'de acayip acayip yerler buluyorum. Az önce rastgele bir duvara vurdum kapi acildi. Devasa bir alan acildi.. nasil bisey bu ya.

bayır domuzlu gaiusta zorlananlar: light load değilseniz adamın ataklarından kaçmak imkansıza yakın, melee durumunda ii bi greatshield + guard güçlendirici talisman + guard counter talisman + stamina boost cracked tear şeklinde çıkmanızı tawsie ederim, black knife'ın aow'unu spam etmek suretiyle de yenmek mümkün

magic downpour baya iiymiş hiç kullanmamıştım daha önce
18fp tek kullanımda, graven mass + magic scorpion + godfrey icon + m-shrouding cracked tear ile epey yüksek damage werebilion ve isabet ettiğinde cüssesi büyük düşmanlar dahil hemen hemen herkesi stagger edior

bosslar asiri kazik bu arada

bazilari hic nefes aldirmiyor sana dlcde

sonra da zar zor gecince hic tatmin olmuyorsun

elden beast disinda ana oyunda bu hissi hic yasamadim ben

adamlar isin b.kunu iyice cikarmislar

yeni blessleri toplamak da eziyet

50 tane varmis sanirim ve oyunu bitirebilmek icin en az 35-40 tanesini bulmak gerekiyor

Geri
Üst Alt