- 1 Ağustos 2009
- 47.010
- 49.308
- 4.878
Lan maç sırasında küfür kısıtlaması yazdık 1 gün ban yedik. Dedektörler akıyor konuda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilime karşı bu kayıtsız tutumunuz bizi ziyadesiyle üzdü.Lan maç sırasında küfür kısıtlaması yazdık 1 gün ban yedik. Dedektörler akıyor konuda.
AS rengimAmigo dayım Uğur Bulut'a selam ederim.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ooovvvv abi çok sert girişmişsin
FM noktasisiz fakat AM noktali yazilmasi cok ilgincAmatör telsiz sınavı sorusu arkadaşlar..Ben en son lisede fizik gördüğüm için beni aşıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 115371
AM dedekte ediyor diye biliyorum ama alaninda uzman renktaslarimiz daha iyi bilir mesela @Keramettin TANRIVERDİ AM dedektorlugu uzerine calismalari mevcutne işe yarıyor , biraz açar mısınız?
@Keramettin TANRIVERDİ admin de buna benzer birşey söylemişti soru hatalı olabilir diye ama ben hiç anlamıyorum devrelerdenAmplitude Modulation soz konusu olunca ortalik karismis. Dogru cevap guc dogrultucusu olacak. Half-wave rectifier (yarim-dalga dogrultucu) tam olarak dogru cevap. Bakin buradan da komiklikler cikar.
Amplitude Modulation soz konusu olunca ortalik karismis. Dogru cevap guc dogrultucusu olacak. Half-wave rectifier (yarim-dalga dogrultucu) tam olarak dogru cevap. Bakin buradan da komiklikler cikar.
Dogru, ben girise hic bakmadan yazdim. Envelope detector olarak da geciyor.Giriş sinyali AC gerilim değil o yüzden yarım dalga doğruştucu işlevi görmüyor, girişe şebeke gerilimi verirsen doğrultur ama buradaki giriş farklı olduğu için AM detector olarak kullanılıyor, diode detector olarak falan da geçiyor.
Tebrikler, dedektör mü oldun abi şimdiSorularda AM dedektörü yoktu ama beklediğimden çok çok kolay sordular.Tamamı çıkmış soru olunca 15 dakikada verip çıktım.
Geçmişte çok zor olan bir sınavdı kolayken halletmenizi öneririm ilgisi olan varsa
Ekli dosyayı görüntüle 115400
daha çok dedektifTebrikler, dedektör mü oldun abi şimdi
daha çok dedektif
A.M dedektifi.. yada A.M operatörü de diyebiliriz..
he ya tekne , denizde ve kara telsiz ehliyetleri tamam hepsini aldık ama tecrübe sıfır.Öyle şakaya gelmez deniz..Balıkçılık için mi girdin abi bu işlere? Tekneyle açılma, amatör kaptanlık vs.