Elektrik ve Doğalgaza Büyük Zam

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Enerji Bakanı Taner Yıldız, elektrik ve doğalgaza yarından itibaren yüzde 9 zam yapılacağını açıkladı... Zammın gerekçesi ise hem dolardaki artış hem de yağışların azlığı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız elektrik ve doğalgaz fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Taner Yıldız'ın açıklamalarından satır başları:
Türkiye enerjide 24 aydır fiyat artışına gitmedi. Ancak bu yıl yağış azlığı bizi bunları dengelemeyecek noktaya getirdi.
Hem elektrik hem doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz.
Bu fiyatlar ekim-kasım-aralık döneminde geçerli olacak

Türkiye enerjide 24 aydır fiyat artışına gitmedi. saka mı yapıo bu? her kıs donemı zammı hatırlıyorum ben...ayrıca sunuda belırtmek gerekır kı ankarada resmen bız karne ıle dogalgaz alıyoruz 90tl uzerı dogalgaz alımına ızın yok

Bende Maaşıma zam yapıldı diye seviniyordum. Hay Allah bunları kahretsin.

Kaç gündür bugün yarın gaz alayım diyordum, tüh.
Elektriğe 24 aydır zam yok ama sağolsun Enerjisa sayesinde önceki yıla göre %30-40 fazla ödüyordum her ay..

Zam yapılmadı diye diye sürekli zam mı yapılıyor bana mı öyle geliyor? Arkadaş 60 liralık elektrik harcamasına 100 tl para ödüyorsun Vergi ve masraf(Dağıtım Bedeli,Okuma Bedeli,Kayıp-Kaçak Bedeli,TRT Payı,KDV vs vs) adı altında %40 para alınıyor hala ucuz diyenler var ne yapalım pahalıya alıyoruz diyenler var tüketim bedeli + kdv koyarsın en fazla hadi eyvallah

bugün en fazla 90 tl gaz alabiliyorsunuz

yarın serbest

zam da yarından itibaren geçerli olacakmış

ulan ne uyanık bunlar arkadaş ya

hic acımıyorum bu millete,hak ediyoruz

düdüklenmeyi seviyoruz milletce

Adamlar yolu bulmuş 24 aydır zam yapmadık diyor doğru söylüyor K.K.B. denilen Kaçak Kullanım Bedeli denen başkasının ödemediği elektirik faturalarını bize kitlemelerindeki artışı zam olarak saymıyorlar ben bu ödemeyen itlerin bedelini faturamı 2 kat ödeyerek niye ödüyorum anlamıyorum bunu tespit etmek çok kolay neresi ne kadar kullandığı ve ne kadar ödediği belli zarar edilen bölgelerin elektriğini kesin doğuda kaçak kullanımın %80 - %90 olduğu yerler var sorsan devlet bunları görmüyor etmiyor devletin görmediği doğru ama yaptığı hırsızlıkları görmüyor. Bu arada bu K.K.B.'ler artık bildiğimiz üzere faturada gösterilmiyor boş bırakılıyor kimse ne ödediğini bilmiyor.

"dolardaki artis" kimin ve neyin sebebi acaba???

bu artis neden kayanklandi hepimiz biliyoruz.

oy verenler düsünsün :)

Sığınmacılara 3.5 Milyar TL para harcamışlar, bu paraya kaç ton doğalgaz veya kw elektrik gelirdi.

Gidin AKP'ye oy verenlere yapın zammı.

"İnsan eşek olunca,semer vuran çok olur."

Olm çok iyi ya dolardaki artış yüzünden diyor :D dolar sanki kendi içinde keyfiyetten yükseliyor, senin paran, ekonomin eriyor da ondan artiyor.

-Tapatalk-

Enerji bakanı milleti kekleme konusunda cok akıllı politika izliyor .
Mayıs haziran Temmuz ağustos eylül aylarında kesinlikle zam yok diye her kanalda binlerce haber yapıyorlar.
Soğuk günler yaklaşınca zammı kitliyor.
Ayrıca o kaçak parasını biz niye ödüyoruz diyen arkadaslar,ödediğiniz para daha çok kayip parası .
Elektirik ana arterlerden merkezlere iletilince yaklaşık %40 kayba ugruyor.Eee bunuda şirketlere mal edecek halleri yok.

Geri
Üst Alt