Elektronik Müzik

Allah yardimciniz olsun zor olani secmissiniz

sevgili melih renkdasimiz - vakti zamaninda acmis oldugu bu baslik - bayagidir atil kalmis -sasirdim .

genis bir yelpazesi olan ^elektronik muzik^ familyasinda , clubbing vs disinda ,
bir de devamli trend olan dunyaca unlu cesitli festivaller de bayagi hype yaptigini da soylemek mumkun .
elbette , ozellikle ^avrupa kitasi eski meshur kult festivallerin bu muzik turune uzun yillar gonul vermisler nezninde yeri ayridir diye dusunuyorum.

pop kultur baglaminda , ozellikle sosyal medya vs nin de katkisi (djlerin ,parcalarin konusulmasi, tanitimlar,vidyo reklamlar,kesitler vs derken)

<- en bilinenlerinden olan - > ^ tomorrowland festivalini bilenler eminim coktur.

aslinda mesajimin ana oznesi ; ozellikle *bizle alakali oldugundan, bu hafta bizim sozlukteki bir vidyo vasitasiyla denk gelmemle biirlikte - bu mesajimda bu durumu da belirteyim istedim ;

* ^galatasarayimizin devasa bayragina^ dikkat ---->

dunya nin en bilinen elektronik festivallerinden olan , ki, ^nazarimda guncel iyisi olan bu festivalin ,
tepe eventlerden birinde -bizim bayrakla da olsa burada temsil edilmemiz yuzde tebessum ettiren bir sekans .

ayni renkdasimiz da su altina su ^meshur vidyoyu eklemis - merhum hincal uluc'un daimi tespiti ;
arjantin'in patagonya yaylalarından, uzak doğunun yağmur ormanlarına, kuzeyin eskimolarından, safarinin yamyamlarına kadar herkes galatasaray'ı biliyor.

saha disi futbola bi tik ara verme babinda muzik bazli bizle ilgili denk geldigim guzel bir tesadufu paylasayim istedim.
aslinda basli basina baslik acilasi bir acilimi da mevcut -bu ustteki bizim bayragin oralarda heybetiyle dalgalanmasi - . <->

dunya nin bilumum yerinde , random denk gelinen ^ sari kirmizi kareler den kesitler,resim,vidyolar vs ^ gibi - bir genel baslik - aradim bulamadim .
*durumu da sevgili melih'in yillar once acmis oldugu bu basliga eklemeyi uygun buldum. sayet format disi olarak gorulurse, silebilirsiniz. :hat:

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Vasfi Vural , @Sami Karakoç ,@Barış Savaş

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt