Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Sagolun arkadaslar duzeldi :).

Arkadaşlar benim Pcde çok kasıyor.Flash oyunlarda bile kasmalar oluyor.Internet Exploler açıkken CPU kullanımı %40 ı buluyor.Neden kasıyordur?Çözüm olarak ne yapabilirim?

Msn konusunda eski versiyonda şöyle bir sorun da oluyor: yeni sürüm msn kullanan birisiyle her zaman görüntülü konuşma yapılamıyor. mecburen yeni sürüme geçmiştim ben de...

Ya baylar, bayanlar benim kuzenimin PSP' si var. Oyunu atarken G/Ç aktarılamaıyor gibi birşey yazıyor.Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

NOT: PSP' deki tüm oyunlar CSO dosyası bu attığımız oyun da CSO..

EDİT:
adszbg.jpg

Bilgisayardan anlayan renkdaşlar bir sorum olacak..

Hoperlör falan çalışıyor ama bilgisayar hiç bir şekilde ses çıkarmıyor.bir şarkı açıyorum ses aygıtı yok diyor..

ne yapabilirim :(

Bilgisayardan anlayan renkdaşlar bir sorum olacak..

Hoperlör falan çalışıyor ama bilgisayar hiç bir şekilde ses çıkarmıyor.bir şarkı açıyorum ses aygıtı yok diyor..

ne yapabilirim :(

Ses aygıtı yok diyorsa,ses kartının driver'ını kurman lazım.

Ses kartın onboard'mu,onboard ise anakart cd'sinin içinde vardır setup dosyası.

Elinde anakart cd'si yoksa,anakartının modelini bulup onun sitesine gireceksin.Onun destek bölümünde driver vardır.

Onboard değlse muhtemelen Creative'dir,onun da modelini bilmen lazım :)

Ses kartın onboard'mu,onboard ise anakart cd'sinin içinde vardır setup dosyası.

Elinde anakart cd'si yoksa,anakartının modelini bulup onun sitesine gireceksin.Onun destek bölümünde driver vardır.

Onboard değlse muhtemelen Creative'dir,onun da modelini bilmen lazım :)

En iyisi bilgisayarcı çağırmak :D

Pc'ne daha önce format falan attıysan ve formattan sonra yüklediğin kullandığın bir driver cd si varsa onu kullanarak aygıt yöneticisinden ses aygıtlarını yüklemelisin. Eğer zaten elinde o driver cd si varsa marka model işlerine takılmana gerek kalmaz.

Ya baylar, bayanlar benim kuzenimin PSP' si var. Oyunu atarken G/Ç aktarılamaıyor gibi birşey yazıyor.Anlayan varsa yardımcı olabilir mi ?

NOT: PSP' deki tüm oyunlar CSO dosyası bu attığımız oyun da CSO..

EDİT:
adszbg.jpg

Bu tarz arızaların genel sorunu kabloda olan temassızlıktır,usb başından kaynaklanan birşey.Farklı bir kablo ile denediniz mi hiç?

Bu tarz arızaların genel sorunu kabloda olan temassızlıktır,usb başından kaynaklanan birşey.Farklı bir kablo ile denediniz mi hiç?

Başka kablo maalesef yok. :o Bulursam denerim. Herhangi başka bir çüzümü yok mudur ? :o :(

Antudaki k.vargün senmisin :)

McAfee anti virüs programı nasıldır arkadaşlar ? Şu anda Nod32 kullanıyorum.

Yardım: Sorun Ekran Kartı mı Anakart mı ?

Öncelikle Merhaba

Bundan birkaç ay önce işlemci'nin fan çıkışında fazla enerji birikiminden kaynaklanan bir sorun vardı. Bilgisayarı yaptırdığım yer fazla bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.

Bu zamana kadar Pes 2009, Winamp, Mozilla ve Msn aynı anda açık olup kasma yada herhangi bir sorun yapmıyordu. Az önce Pes 2009'u açtım. Önce bilgisayar kendini kitledi, sonra ekran gitti geldi, mouse'u oynattığımda tekrar kitledi. Reset attıktan sonra Monitör de ufak bir pencere de Optimum mode 1440x900 60 HZ yazısı çıktı. Daha sonra hoşgeldiniz yazısı geldi. Tekrar PES, Mozilla, Winamp ve Msn'i açtığımda pc kendini yine kitledi.

Sorunun ne olduğunu anlayabilen var mıdır :)

Cevap: Yardım: Sorun Ekran Kartı mı Anakart mı ?

Fan demişsin,işlemcin fazla ısınıyor olabilir.Bu ısı ölçen yazılımlar var,onlar ile baksana.

Cevap: Yardım: Sorun Ekran Kartı mı Anakart mı ?

Bilgisayarlarda kitlenmeler çok farklı şekilde yaşansa bile genel olarak sabit diskteki sektör bozuklukları,donanım çakışmaları,ram yetersizliği ve CPU'nun aşırı ısınmasından kaynaklanır.

Donanım çakışmalarında bilgisayar genelde mavi ekran verir,CPU aşırı ısınırsa eğer BIOS üzerinden böyle bir korumanız varsa sisteminiz kapanıp bir süre açılmayacktır.

Sorun ekran kartında büyük ihtimal. Teşekkürler Kansu.

Acilen beni oyalayacak text tabanlı online oyun lazım :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt