Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Yahu su facebook cok enteresan birseymis. Bu yüzden su facebook hakkinda bir sorum olacak: facebookda bir kizin resimlerine baktim az önce, (kiz süper bu arada) simdi kizin resimlerine tikladigimi ögrenme sansi var mi?

Gizli kalsin isterim, cünkü kizi taniyorum. Hos buldugumu ögrenirse simarir ))

Yahu su facebook cok enteresan birseymis. Bu yüzden su facebook hakkinda bir sorum olacak: facebookda bir kizin resimlerine baktim az önce, (kiz süper bu arada) simdi kizin resimlerine tikladigimi ögrenme sansi var mi?

Gizli kalsin isterim, cünkü kizi taniyorum. Hos buldugumu ögrenirse simarir ))

Bildiğim kadarıyla Facebook'un çok üyesi olduğundan öyle kayıtları tutmuyor için rahat olsun :tiphat:

NTV Spor

slm arkadaslar bana ntv sporu nerden izliye bilecegim bir link vere bilirmisin malum yarin milli mac var izlemek istiyorumda özelde link gonderirseniz cok sevinirim tsk simdiden

Cevap: NTV Spor

ugur gonderdigin link calismiyor ya bir forum sayfasi vardi 1paylasimiydi neydi yaaa orda direk vardi hemen sayfayi acinca orayi billiyonmu `?

Cevap: NTV Spor

Edit: Burdan devam öyleyse. Yasal olmayan linklerin dağıtımı yasaktır. Bu nedenle bu tarz linkleri forumda paylaşmayalım lütfen.

Alın Tivibu izleyin paşa paşa.

tivibu ttnetin hizmeti ayda 1 tl hemen her kanalda bulunuyor.

Hocam ttnet aboneliğin var mı? Eğer yoksa alamazsın. Üyeliğin var ise faturana yansıtıyorlar.

yatar bu is gene kaldik justin´cilere vallahayi ya :sad007::sad007::sad007:

neyse arkadaslara sorariz nerde bakiyosalar bizde ordan bakariz haket sen nerden bakacan bildigin bir yer varsa bana ozelden yola bende gelem oraya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt