Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: acil yardım bekliyorum hemen bakın

arkadşalar şimdi güç kaynağı aldım ben ve giriş olan 20+4 pin deki bir tane girişin pini yok yani boş kablo gelmiyor.neyse taktım şuan pc calısıyo bi sorun teşkil eder mi.iade edeyimmi yoksa kullanayımmı.

hepsiburada.com dan aldım daha yeni

Normali o zaten.

Cevap: acil yardım bekliyorum hemen bakın

ama eski güç kaynağındaki girişte boşluk yok

Cevap: Elektronik Yardım Başlığı

Eski olduğu içindir? Yanlış hatırlamıyorsam Monitöre takılan VGA kablosunda da boşluk yok ama DVI' da var. Yenilerde bir boşluk oluyor.

evet eski 2004 te mi ne aldım pc yi güç kaynağı içindeydi

Bilgisayarı açınca monitörde no video input diyor ve Bilgisayar açılmıyor ne yapıcam?

Arkadaşlar son zamanlarda Fotorafçılığa merak sardım ve profesyonel makina bakıyorum. Bu doğrultu da yeni başlayan biri makina için önerileriniz nedir?

Bilgisayarı açınca monitörde no video input diyor ve Bilgisayar açılmıyor ne yapıcam?

Bilgisayardan herhangi bir ses vs... geliyor mu? Ram veya ekran kartında bir sıkıntı olabilir veya ekran kablolarını bir kontrol et sen.

Arkadaşlar son zamanlarda Fotorafçılığa merak sardım ve profesyonel makina bakıyorum. Bu doğrultu da yeni başlayan biri makina için önerileriniz nedir?

Yeni başlayacaksan profesyonel değil, normal bir kompakt makineyle başlaman da fayda var.

ya dün ben güç kaynağı aldım ama pc sıcak oluyodu ama bu sefer baya sıcak calısmaya başladı.güç kaynağı değişti diye pc sıcak calısır mı ya.öncekinde güç kaynağı fanı dışardaydı dışarıya atıyodu sıcak havayı şimdi ise içerde ama bu soguk havayı içeriye veriyor.baya sıcak calısıyo önceden böyle değildi.

Son bir kaç gündür mozilla açıkken 1-2 saniyelik donmalar oluyor bilgisayarda.10 saniyede bir oluyor bu.İşlem yapılamıyor.Sayfa kapalıyken bilgisayarda böyle bir sorun yok.

Anlatabildim mi bilmiyorum sorunu:D

Modem ve ekran kartının sürücülerini güncelledim ama nafile.

Daha önce başına benzer birşey gelen varsa yardım,please...

mozilla çerezlerini temizledinmi ?

Evet ama işe yaramadı.

Explorerda da var aynı sorun.

hepsiburada.coma girebilen var mı şuan.bad reguest hatası veriyor bana.tamda ürün iade formu alacaktım

ya dün ben güç kaynağı aldım ama pc sıcak oluyodu ama bu sefer baya sıcak calısmaya başladı.güç kaynağı değişti diye pc sıcak calısır mı ya.öncekinde güç kaynağı fanı dışardaydı dışarıya atıyodu sıcak havayı şimdi ise içerde ama bu soguk havayı içeriye veriyor.baya sıcak calısıyo önceden böyle değildi.

Bilgisayarın sistemi nedir? Ve kullandığın PSU kaç Watt ve markası nedir?

Genelde güç yetmediği zaman güç kaynağı kendini zorlar ve fazla ısınır.

Bilgisayarın sistemi nedir? Ve kullandığın PSU kaç Watt ve markası nedir?

Genelde güç yetmediği zaman güç kaynağı kendini zorlar ve fazla ısınır.

400wattı 400 watt aldım yine.eskisi pro 2000 atx di, yenisi codegen mx400 den aldım

400wattı 400 watt aldım yine.eskisi pro 2000 atx di, yenisi codegen mx400 den aldım

Arkadaşım üstünde 400watt yazıyor diye çalışma gücü 400watt olmuyor. 80+ gold pluslar bile %100 verimle çalışmıyorken, senin aldığın ürün 200-260watt arasında çalışıyor olabilir ve yetmiyordur belki. Marka nedir?

Arkadaşım üstünde 400watt yazıyor diye çalışma gücü 400watt olmuyor. 80+ gold pluslar bile %100 verimle çalışmıyorken, senin aldığın ürün 200-260watt arasında çalışıyor olabilir ve yetmiyordur belki. Marka nedir?

codegen mx 400

Evet güç kaynağın gerçek değer 400Watt değil, yani 230-270Watt arası çalışma gücü var. Ve büyük ihtimalle sistemine gereken gücü veremiyor. Sistemin nedir ekran kartın fln?

Değiştirceksen Xilence-Thermaltake-Cooler Master-Corsair-Cougar vs... bir marka tercih et. Diğerleri gerçekten hem dandik hemde sahte güç değerleri yazıyorlar üstüne.

Evet güç kaynağın gerçek değer 400Watt değil, yani 230-270Watt arası çalışma gücü var. Ve büyük ihtimalle sistemine gereken gücü veremiyor. Sistemin nedir ekran kartın fln?

Değiştirceksen Xilence-Thermaltake-Cooler Master-Corsair-Cougar vs... bir marka tercih et. Diğerleri gerçekten hem dandik hemde sahte güç değerleri yazıyorlar üstüne.

intel pentium 4 3.00ghz

msi 7255 anakart

4gb ddr2 667 mhz ram

1gb 128 bit geforce 9500gt ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt