Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

:D Ati dir muhtemelen ekran kartın.Saatin orda ati şeyi var kırmızı sağ tıkla orda ayarlardan ayarla.. Ben de eski pc'deyken yapmıştım ama düzeltmiştim :)

Windows xp'de kurulum sorunu yaşıyorum. Normalde pc'yi başlattığımda, açtığımda yani rest attıktan sonra kurulum sayfasına yönelmesi gerekirken yönelmiyor. Sorun nedir, bilen varsa acil yardım ederse sevinirim.

Windows xp'de kurulum sorunu yaşıyorum. Normalde pc'yi başlattığımda, açtığımda yani rest attıktan sonra kurulum sayfasına yönelmesi gerekirken yönelmiyor. Sorun nedir, bilen varsa acil yardım ederse sevinirim.

Muhtemelen açılışta birinci secenek CDRW değildir..

Reset attıktan sonra sürekli delete tuşuna tıkla..Bıosa gir boot ayarlarından birinci seçeneği CDRW yapman gerekiyor..

ctrl + alt + ok' i dene bir.

Olmadı masaüstünde fareye sağ tıkla grafik seçeneklerine oradan grafik ayarlarına gir. Açılan pencerede döndürme diye bir şey vardır o büyük ihtimalle normal değildir onu normal yap.

dostum sağol hallettim şimdi aklıma geldi onun için geç yazdım biraz :D diğer arkadaşlarada teşekkürler

Format attım hoparlörden cızırtı çıkmaya başladı. Driverlarını yükledim ama devam ediyor. Ne olabilir problem?

Video izlerken ekranı büyütünce ekran birden bembeyaz oluyor. Küçük ekran izlerken sorun yok.Neden olabilir?

Rig'n Roll diye 10 yıldır beklediğim oyun var . Bunun ingilizcesi yokmu arkadaş , kuran biri yokmu forumda :s

Chrome'de bu site için her defasında şifre girmek zorunda kalıyorum çıkış yapmadığım halde. Ben her seferinde şifre ve kullanıcı adı otomatik kalsın istiyorum bu konuda fikri olan var mı? Chrome'den çok iyi anlarım diyenlere mesaj atıyoruz cevap vermiyorlar ne hikmetse.

Chrome'de bu site için her defasında şifre girmek zorunda kalıyorum çıkış yapmadığım halde. Ben her seferinde şifre ve kullanıcı adı otomatik kalsın istiyorum bu konuda fikri olan var mı? Chrome'den çok iyi anlarım diyenlere mesaj atıyoruz cevap vermiyorlar ne hikmetse.

chrome kullanmadım ama opera'da bende aynısı oluyo.Forum açıldıktan sonra Gscimbom banner'ına tekrar tıklıyorum sayfa yenileniyo giriş yapılmış oluyo. Belki işine yarar.

chrome kullanmadım ama opera'da bende aynısı oluyo.Forum açıldıktan sonra Gscimbom banner'ına tekrar tıklıyorum sayfa yenileniyo giriş yapılmış oluyo. Belki işine yarar.

Yok o dediğin olmuyor denemiştim. Formattan sonra ilk açtığımda şifreyi kaydet fln çıkmıştı bende hayır dedim, sonra pişman oldum. Ayarlar fln her yere baktımda yok ayarı. Chrome'nin ayarları bile berbat.

22102010.jpg

pcde oyun oynarken sorun vardı.oyuna girdikten kısa bir süre sonra pc kitlenmiyor ve dolayısıyla pcyi resetlemek zorunda kalıyordum.

bu sabah fifayı açtım yine aynı sorun oldu.bu sefer resetlemedim ve bekledim sonra nvidia display microsoft ilgili birşeyler yazdı bende anlamadım.bu görüntü bozuk şaşırdım.sizce arkadaşlar sorun ne.ben ekran kartımın yandığını düşünüyorum.

yardım edecek yok mu :(

Ekran kartı driverindan olabilir..Driverin son sürümünü indirip kurmayı dene..

emre herşeyi yaptım ama bir türlü düzelmedi.tekrar yapalım aynı şeyi.

Ekran kartı kaldıramıyor olabilir oyunu. Bilgisayarın kapasitesi oyunu çalıştırmak için yeterli olmadığından kitleniyor bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt