Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Tugay , oyuna girmedende ekranı böyle oluyormu pc'nin?

Tugay , oyuna girmedende ekranı böyle oluyormu pc'nin?

oyuna giriyorum sonra takım seçip maça giriyorum.biraz oynuyorum sonra tak pc kitleniyor.söyliyim bu görüntü ilk kez oldu şu ana kadar.daha önce beklemedim.bekleyince bir anda oyunda çıktı ama oyun altta ekran böyle oldu.

Ekran kartı driveri olayını iyi kontrol et bir de ekran kartının fanı çalışmıyor olabilir.

Kartın yanmış olsa devamlı ekran böyle olur.

Driver güncellemesinide yaptım diyorsun , bir bilgisayarcıya gitmen daha iyi

arkadaşlar zaten ekran kartını ben almadım.hediye edildi.

nvidia geforce 9400 gt ekran kartımın adı.nvidiaya hep ön yargım vardı.amcam bunu alıp gelmiş adama birşeyde diyemedik tabi.:D

ekran kartım bu.

arkadaşlar zaten ekran kartını ben almadım.hediye edildi.

nvidia geforce 9400 gt ekran kartımın adı.nvidiaya hep ön yargım vardı.amcam bunu alıp gelmiş adama birşeyde diyemedik tabi.:D

ekran kartım bu.

Kartın kötü arkadaş. İnternette araştırdım PES 2009'u kasarak oynayann bir kişiye rastladım. Kartın ucuz bir kart zaten. Oyunu kaldıramıyor anlaşılan.

Beyler, Veetle'ye girilmiyor. Veetle kapatıldı mı?

selam millet 2 sorunum var

1.Doğukanın yazdığı gibi veetle sorunu

2.Bilgisayarda herhangi bir penceredeki bir kalsöre tıkladığımda o klasör aynı pencerede açılmak yerine gidiyor başka klasörde açılıyor mesela :C program files/KONAMİ/PES2010/img klasörünü açmak isteyince ekranda 6-7 tane pencere oluşuyor

selam millet 2 sorunum var

1.Doğukanın yazdığı gibi veetle sorunu

2.Bilgisayarda herhangi bir penceredeki bir kalsöre tıkladığımda o klasör aynı pencerede açılmak yerine gidiyor başka klasörde açılıyor mesela :C program files/KONAMİ/PES2010/img klasörünü açmak isteyince ekranda 6-7 tane pencere oluşuyor

1 - Bilmiyorum, Veetle'yi hiç kullanmadım.

2 - Herhangi bir klasörü aç, üstte araçlar sekmesine tıkla, aşağıya gelen seçeneklerden; "Klasör Seçeneklerine" tıkla. Açılan pencerede önüne çıkan ilk ekranda "Klasörlere Gözat" diye bir bölüm var orada; "Her bir klasörü aynı pencerede aç" şıkkını işaretle ve son olarak ta "tamam" diyerek kapat. (Tabi bu XP işletim sistemi için bu şekilde)

Beyler, benim bir sorum daha var;

"samsung S5503" Telefonla Pc görevi gören giriş kablosu var mı? Bilgisayarda ya da telofondan bilgisayara bir şeyler atmak istiyorum; Ama atamıyorum. Bayilerde falan var mıdır kablo/giriş?

Cevaplarsanız çok makbule geçer.

Veetle'da sorun yok galiba ben girebiliyorum.

Ben deniyorum, girmiyor Veetle'ye. "Bağlantı zaman aşımına uğradı" yazıyor. Dns'leride değiştirdim. Girmedi. Hatta Youtube'ye bile girmiyor. Dns değişikken halbuki.

Ben deniyorum, girmiyor Veetle'ye. "Bağlantı zaman aşımına uğradı" yazıyor. Dns'leride değiştirdim. Girmedi. Hatta Youtube'ye bile girmiyor. Dns değişikken halbuki.

Benim bir bilgisayardan anladığını zanneden arkadaşım vardı o aklıma geldi. :) Bilgisayarda bir sorun olup, çözemediği zamanda müşterilerini Hard Disk'in bozuk, çöpe at derdi. :) Bir an o aklıma geldi.

Bu Veetle'yi bende bir kurayım, bakalım eğer sorun varsa beraber çözeriz. :)

Benim bir bilgisayardan anladığını zanneden arkadaşım vardı o aklıma geldi. :) Bilgisayarda bir sorun olup, çözemediği zamanda müşterilerini Hard Disk'in bozuk, çöpe at derdi. :) Bir an o aklıma geldi.

Bu Veetle'yi bende bir kurayım, bakalım eğer sorun varsa beraber çözeriz. :)

veetle en iyi yayin yapan program hocam, nasil kurmadin daha, evinde ligtv mi var yoksa?

ama yinede sadece ligtv degil, diger liglerden de maclar oluyor ve kalite baya iyi oluyoir.

veetle en iyi yayin yapan program hocam, nasil kurmadin daha, evinde ligtv mi var yoksa?

ama yinede sadece ligtv degil, diger liglerden de maclar oluyor ve kalite baya iyi oluyoir.

Evimde Lig TV var da 2 ay fatura borcum var, ödemeyi unuttum. Bu gün yatırdım, 2 gün sonra açılır dediler. Yani bu gün bende sizdenim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt