Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

arkadaslar, mac'tan gereksiz programlari silmek istiyorum ama nasil yapiliyor bilmiyorum.

hani pc'de programlarin bulundugu bir yer olur, oraya girip, sil/degistir yapiyorsun.

mac'te bunu nerde, nasil yaparim?

limewire kapanmış alternatif bi program yok mu

Ben kullanmıyorum artık P2P programlarını. İnternetten aramak daha makul. Daha çok sonuç çıkıyor. :)

Sey, tükcesini bilmiyorumda..

Pc'ni komple yeniliyorsun ya, hani aldigin zaman oldugu gibi yapiyorsun, tüm indirdigin, yükledigin prgramlari silip...

Iste bu nasil yapiliyor Mac'te?

Cd falan yok bende ayrica.

Bir baska soru:

Az önce bir sey indirdim, simdi onu bulamiyorum. Onu bulup, silmek istiyorum, bunu nasil yaparim?

@Barış; repair ve verify sistemi var, format atmana, sistemi silip tekrar yüklemene gerek yok. Ama yerini hatırlamıyorum. Karıştırırsan bulursun. Sistemin ilk aldığın gün gibi rahat çalışır o işlemi yaptıktan sonra.

@Barış; repair ve verify sistemi var, format atmana, sistemi silip tekrar yüklemene gerek yok. Ama yerini hatırlamıyorum. Karıştırırsan bulursun. Sistemin ilk aldığın gün gibi rahat çalışır o işlemi yaptıktan sonra.

Sorunsuz calisiyor, orasi önemli degil, sadece gereksiz cok sey var pc'de, hepsini silmek istiyorum.

2. sorunun cevabi yok mu öyleyse?

Sey, tükcesini bilmiyorumda..

Pc'ni komple yeniliyorsun ya, hani aldigin zaman oldugu gibi yapiyorsun, tüm indirdigin, yükledigin prgramlari silip...

Iste bu nasil yapiliyor Mac'te?

Cd falan yok bende ayrica.

Bir baska soru:

Az önce bir sey indirdim, simdi onu bulamiyorum. Onu bulup, silmek istiyorum, bunu nasil yaparim?

CD yoksa format atamazsın. (Atarsın ama Mac OS'yi kuramazsın)

İkinci soruna gelirsek; finder toolbara gelip, dosya arama yapıp bulabilirsin.

Sorunsuz calisiyor, orasi önemli degil, sadece gereksiz cok sey var pc'de, hepsini silmek istiyorum.

2. sorunun cevabi yok mu öyleyse?

Revo Uninstaller yükle, orda istediğin kurulu olan herşeyi görür ve sistem dosyalarına kadar silersin. İlla format diyorsan, Adem'in dediği gibi CD gerekiyor.

Hmm, cd'yi satin alabiliyor muyum?

Mac os ne ki? Kuramazsam ne oluyor? Simdi kurulu mu?

Dosyanin ismi ne?

Ben bilmiyorum.

CD'yi satın alırsın, bu arada senin kullandığın işletim sistemi Mac OS'dir büyük ihtimal. Print screen atsana bakalım, modeli neymiş. Ona göre dosya bulmada yardımcı olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt