Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Print screen bana bir kere ögretmislerdi burda ama unuttum.

Kaldi ki bu mac'in klavyesi bir acayip, yardimci olursa sevinirim.

Barış, kullandığın tarayıcıyı aç, link bara; file:///Users/yourusername/Downloads yaz.

Not : yourusername kısmına bilgisayarda kullandığın, kendi kullanıcı adını yazmalısın.

Barış, kullandığın tarayıcıyı aç, link bara; file:///Users/yourusername/Downloads yaz.

Not : yourusername kısmına bilgisayarda kullandığın, kendi kullanıcı adını yazmalısın.

Birsey cikiyorsa arap olayim.

Neyse ya Adem, cd'yi alicam ben en iyisi, yardimin icin eyvallah. Bayadir ugrasiyorsun zaten..

Sen bana cd'yi nerde bulurum ve asagi yukari ne kadar eder söyle.

Birsey cikiyorsa arap olayim.

Neyse ya Adem, cd'yi alicam ben en iyisi, yardimin icin eyvallah. Bayadir ugrasiyorsun zaten..

Sen bana cd'yi nerde bulurum ve asagi yukari ne kadar eder söyle.

Ne yapacağını, profiline yazdım. ;)

Arkadaslar, millet benim PC'm üzerinden Msn'e, mailelere, falan girerse, onlarin sifrelerini ögrenebiliyor muyum?

Mesela az önce firefox kizkardesimin msn adresi'nin passwordunun kayit etmis, ögrendim ama sadece onun kisi vardi orda. Benim passwordlarim, kuzenimin passwordlari falan , bunlardan hic yoktu. Bu nasil is.

msne girerken kişi listeniz hazır değil. daha sonra deneyin tarzında dandik bir hata veriyor öğleden beri. bi yardım beyler, delirmiş durumdayım. :)

msne girerken kişi listeniz hazır değil. daha sonra deneyin tarzında dandik bir hata veriyor öğleden beri. bi yardım beyler, delirmiş durumdayım. :)

Hata kodunu windowslive.com adresinden arattır, cevabı çıkar. Ayrıca yeni sürümü çıkmış, eskisini silip birde onu dene bakalım.

Bir de belirteyim aynı pc'den başka oturumları açabiliyorum.

Dosya indirmeye devam ederken ıp adresi değiştirebilmenin yolu varmı?

Beyler windows 7 de office 2007 çalışma sorunu yaşayan varmı?

bir türlü yükleyemedim kafayı yiyeceğm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt