Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Bir Video Dosyasını birlikte aç ile açmak için bu tür dosyaları açarken her zaman seçili programı kullanı işaretliyorum, yinede bir işe yaramıyor. Acaba ne yapmalıyım.

örneğin ben videoyu kodek programıyla açmak için yukarıdaki yolu kullanmak istiyorum. Yapıyorum ama yidene winampla ya da nero player ile açıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

80072f7d msn hatasının çözümü nedir bilen var mı?

80072f7d msn hatasının çözümü nedir bilen var mı?

Görev çubuğunun bildirim alanında, Messenger simgesini ve sonra Çıkış’ı tıklatın.

Güvenli Yuva Katmanı (SSL) önbelleğinizi temizleyin.

Araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri’ni tıklatın.

İçerik sekmesini tıklatın.

Sertifikalar altında SSL Durumunu Temizle’yi tıklatın.

Ayarları kaydetmek Tamam’ı tıklatın.

Şifreleme Hizmetleri ile ilişkilendirilmiş DLL dosyalarını yeniden kaydettirin.

Windows XP sistemlerde, Başlat’ı tıklatın, Çalıştır’ı tıklatın, cmd yazın ve ENTER tuşuna basın.

— veya —

Windows Vista sistemlerde, Başlat’ı tıklatın, Aramaya Başla kutusunu tıklatın ve sonra komut istemi yazın. Programlar altında, Komut İstemi’ni sağ tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır’ı tıklatın.

Aşağıdaki komutları yazın ve her komuttan sonra ENTER tuşuna basın.

regsvr32 softpub.dll

regsvr32 wintrust.dll

regsvr32 initpki.dll

Her onay aldığınızda Tamam’ı tıklatın.

Üçüncü onaydan sonra Messenger uygulamasınız yeniden başlatın ve oturum açmayı yeniden deneyin.

DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin.

Windows XP sistemlerde, Başlat’ı tıklatın, Çalıştır’ı tıklatın, cmd yazın ve ENTER tuşuna basın.

— veya —

Windows Vista sistemlerde, Başlat’ı tıklatın, Aramaya Başla kutusunu tıklatın ve sonra komut istemi yazın. Programlar altında, Komut İstemi’ni sağ tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır’ı tıklatın.

Komut isteminde ipconfig /flushdns yazın ve ENTER tuşuna basın.

Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

Az araştırdım bunları buldum denemişler olmuş .

Youtube'de video izlerken full ekran yapınca yüklenen bölüm gidiyor, tekrar yüklüyor. Çözümü var mıdır bunun?

Gençler youtube'dan video indirme programı arıyorum.

MP4, MP3, avi gibi istediğimiz formatı seçme opsiyonu da olursa iyi olur açıkçası.

Hp Pavilion serisi laptop kullanıyorum.Yaklaşık üç gündür windowz 7 açılırken tutarlılık gözden geçirmesi diye siyah bir ekran geliyor. İptal etmek için bir tuşa basın diyor.Basıyorum etmiyor.10 saniye geçiyor ve siyah ekran kalıyor. Şimd yapmam gereken ne? Recovery ile format mı? Başka bir yolu var mı?

Kayıt defteriyle alakalı, eğer sabit diskte birşey yoksa. Hata denetimi yapmadıysan onu dene. Yok denedin olmadıysa söyle kayıt defterinden bir kaç dosya silmeyi deneriz olması lazım. Formata gerek yok.

Kayıt defteriyle alakalı, eğer sabit diskte birşey yoksa. Hata denetimi yapmadıysan onu dene. Yok denedin olmadıysa söyle kayıt defterinden bir kaç dosya silmeyi deneriz olması lazım. Formata gerek yok.

Hata denetimi yapmadım ama şu dosyaları yedekleyim önce bakalım ne olur ne olmaz? Hata denetimi ile çözülür herhalde?

Çözülebilir kısa sürer zaten, denemende fayda var.

Hata denetimi yaptım de gene o siyah ekran geliyor. Kayıt defteri olayını nasıl halledeceğiz.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager

Şu dosya olması lazım. "bootexecute" Bunu değiştir diye tıkla ve içindeki herşeyi silip bit metin belgesine at. Kayıt tutan dosya bu, silinmesinde bir risk yok.

Valla halloldu sağolasın.Harddisk yanmaz umarım ilerleyen dönemlerde yazılan şeyi sildik ama kaydetmeyi unuttuk neyse recovery var :D şiimdilik taş gibi gidiyoruz 1 senedir format atmadım.Sağolasın tekrardan.

yav bilen vardır umarım . Benim samsung d980 im vardı . Servise verdim . Sıfırını verecekler . Sıfırını bulamazlarsa bir üst modelini vereceklermiş . Sıfırı yokmuş sanırım artık türkiyede . Bir üst modeli nedir bilen var mı ? B7722 olmasını umut ediyorum ?

Abilerim,kardeşlerim,renkdaşlarım bilgisayarımdan bugün itibariyle acayip bir ses gelmeye başladı.İşlemci üzerindeki fandan geliyor.Çıkardım,güzel bi şekilde temizledim,güzelce de sabitledim tekrardan.Ama gene ses gelmeye devam ediyor.Deli oldum.Bilgisayarı açıyorum 10-15 dk sonra hırlamaya başlıyor resmen.5 dk sonrada ses çok az düzeliyor.Nasıl halledebilirim bunu.İlla yeni bir fan mı almak lazım? :S

Abilerim,kardeşlerim,renkdaşlarım bilgisayarımdan bugün itibariyle acayip bir ses gelmeye başladı.İşlemci üzerindeki fandan geliyor.Çıkardım,güzel bi şekilde temizledim,güzelce de sabitledim tekrardan.Ama gene ses gelmeye devam ediyor.Deli oldum.Bilgisayarı açıyorum 10-15 dk sonra hırlamaya başlıyor resmen.5 dk sonrada ses çok az düzeliyor.Nasıl halledebilirim bunu.İlla yeni bir fan mı almak lazım? :S

Fanın ortasında yuvarlak bölüm arası açık olur onun az birşey, 1 damla fln yani çok çok az makine yağı damlat içine sağa sola hareket ettir. Bir süre daha idare eder. Ama bir süre sonra tekrar o ses oluşur. Yeni fan alsan daha iyi pahalı da değil, 5 TL'den başlıyor fiyatlar.

Fanın ortasında yuvarlak bölüm arası açık olur onun az birşey, 1 damla fln yani çok çok az makine yağı damlat içine sağa sola hareket ettir. Bir süre daha idare eder. Ama bir süre sonra tekrar o ses oluşur. Yeni fan alsan daha iyi pahalı da değil, 5 TL'den başlıyor fiyatlar.

Tamam teşekkür ederim.Öyle yapacağız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt