Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

yav bilen vardır umarım . Benim samsung d980 im vardı . Servise verdim . Sıfırını verecekler . Sıfırını bulamazlarsa bir üst modelini vereceklermiş . Sıfırı yokmuş sanırım artık türkiyede . Bir üst modeli nedir bilen var mı ? B7722 olmasını umut ediyorum ?

Sıfırını bulamazlar artık büyük ihtimal bir üst model verilir ama B7722 modelini vericeklerini sanmıyorum büyük ihtimal B5722 modeli verilir.

Harici disk tak.

PC'ye format attım bugün. Film izleyecekken alt yazıda ç,ş,ğ harflerin yerine ''?, !'' gibi noktalama işaretleri çıkıyor. O sorunu nasıl halledebilirim? :S

PC'ye format attım bugün. Film izleyecekken alt yazıda ç,ş,ğ harflerin yerine ''?, !'' gibi noktalama işaretleri çıkıyor. O sorunu nasıl halledebilirim? :S

Alt yazı kendiliğinden öyle olabilir. Ama codec'lerin güncel değilse, onu güncellemeyi deneyebilirsin.

Alt yazı kendiliğinden öyle olabilir. Ama codec'lerin güncel değilse, onu güncellemeyi deneyebilirsin.

Alt yazıdan kaynaklanmadığını düşünüyorum çünkü format atmadan önce cd'ye çektiğim bazı klasörler vardı, o klasörlerin adı falan da yamuk yumuk çıkıyor şimdi.

Dediğini yapıyım bi, sağolasın. :)

Altta görev çubuğunun üzerinde TR yada EN yazar.

Ona sağ tık Ayarlar>Genel

Oradan ekle tuşundan Türkçe Q klavye ekle

Bi şekilde hallettim. Yinede yardımlar için sağolun beyler.

Bugün arkadaşın bilgisayarına format attık.PC açılırken altta beyaz bi çubuk doluyor.Bir süre bekliyor açılırken artık.İnternette araştırdım biraz ama bir sürü kişi konuşmuş kesin olayı çözenini bulamadım.Bu sorunla karşılaşıp çözen varmı?

Geç gördüm hocam,kullandığı player'ın özelliklerinden subtitles kısmına girip orada Türkçe uyumlu alfabe setini seçeceksin.Bir daha olursa aklında bulunsun :)

Beyler bayanlar

Güneydogudan öyküler adlı kitabı almak istiyorum ama basımı durmus net üzerinden veya mekan olaraktan nerde bulabilirim Yardımcı olursanız cok iyi olacak:)

Youtube ve diğer sitelerdeki .flv dosyalarını indirmek için en iyi programlardan birisidir IDMAN.Mozilla ile birlikte kullanıyorum ve gayet güzel.

Sıfırını bulamazlar artık büyük ihtimal bir üst model verilir ama B7722 modelini vericeklerini sanmıyorum büyük ihtimal B5722 modeli verilir.

teşekkür ederim de b5722 450 milyon bile değil ben d980 i 900küsüre almıştım . Üstelik 5 mp kamerası var . b5722 3.2 mp . Kafam karıştı . telefonum da gelmedi henüz

teşekkür ederim de b5722 450 milyon bile değil ben d980 i 900küsüre almıştım . Üstelik 5 mp kamerası var . b5722 3.2 mp . Kafam karıştı . telefonum da gelmedi henüz

Benimki sadece tahmindi ama kaç gün oldu değişim kararı çıkalı birde hangi servise gönderdin telefonunu?

Her türlü siteden video indirmek için, mozilla kullanıyorsanız video downloadhelper diye bir eklentisi var, eklentiler bölümünden 10 saniyede kurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt