Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Orbit kullan kesinlikle. Butün videoları indirebilirsin

Indonesia'ya kisa mesaj ve cagri gitmemesinin sebebi ne ola bilir arkadaslar?

Merhaba beyler. 5800 telefonum var. Malum yanında 8 gb hafıza kartı da verdiler. Dosyaları nasıl hafıza kartına atacağım?

direk bilgisayar bağlantısı yoksa telin, bi "kart okuyucu" al 5-10tl en fazla.

ft00116ks.jpg

hepsiburada'da sarı kırmızı varmış bak:D

Hayır, bunları ben de biliyorum zaten :o Benim sorunum attığım dosyaların hafıza kartına değil, telefon hafızasına gitmiş olması. Yani telefonda dosyalar var fakat hafıza kartında değil, telefon hafızasında. Bu yüzden 8 gb'yi kullanamıyorum :D Dosyaları da hafıza kartına atamıyorum.

Hayır, bunları ben de biliyorum zaten :o Benim sorunum attığım dosyaların hafıza kartına değil, telefon hafızasına gitmiş olması. Yani telefonda dosyalar var fakat hafıza kartında değil, telefon hafızasında. Bu yüzden 8 gb'yi kullanamıyorum :D Dosyaları da hafıza kartına atamıyorum.

Dosya yöneticisinden yapacaksın dostum.

Dosyaları hafıza kartına atamaman senin sorunun. Screen Shot paylaş biz de öneri de bulunalım. Nasıl oluyor da telefon hafızasına gidiyor onu çözelim.

Çünkü bende 5800 yok.

Oraya girince, hafıza kartı ve telefon hafızanı göreceksin. Mesela telefon hafızasına gir, orda ki örneğin; resimleri seç seçenek diyip taşı diyeceksin, taşı dediğinde pencere açılacak, ordan da hafıza kartına atacaksın.

İE 9 'u kurdum. Sayfa açılıp yüklenmesine rağmen beyaz ekran gözüküyor. Nedeni ne olabilir?

Görünüm / Dil Kodlaması / Otomatik Seç, bunu bir deneyebilirsin.

Bir değişiklil olmadı. Sitedeki flash uygulamalaı gözüküyor ama geri kalan herşey beyaz.

vın kullanan varmı aramızda acaba?

detaylı bi bilgi verebilirse iyi olur

Assassin's Creed 2 bu oyunu oynayan var mı lan aranızda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt