Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Beyler bir sorum olacak . Vatan'dan dvd writer aldım ama pcye bağlayamıyorum , sata ide falan oluyormuş açıkcası donanımdan pek anlamam aldığım Asus ( Sata ) ama aldığım yere sordum ikisine de uyumlu bu dedi şu an nasıl olacak bilmiyorum ama aparatı falan var mıdır nasıl hallederiz ?

Mesajımıza youtube videosunu nasıl koyuyoruz

Silinen resimleri geri alma hakkında bir kaliteli bir program biliyor musunuz ?

Sildik fotoğrafları bir sinirle,şimdi de deli gibi onları arıyorum.Birçok program var ama çoğu şifreli ve paralı.Şifresini bildiğiniz ve işe yarayacak bir program biliyor musunuz ?

Recuva var. Ama tam sürümü ücretli. Trial versiyonu ile de, kurtarma şansın olabilir, denemende yarar var.

Çoğu programı denedim de şifre olmayınca olmuyor.

Recovery My Files diye bir program var internet'te googlede aratırsan çıkar birde onu dene.Genelde bu programların tam sürümleri ücretli oluyor bir kısmıda pek işe yaramıyor

Net hızını 8 e yükselttim ama nedense netteyken eskiden daha iyi oldugunu farkedemiyorum bişey indirirken veya dolarken eskisi gibi ayrıca justin vb gibi programları acıp izleyemiyorum yardımcı olacak arkadas varmı acaba?

Win7 64 kullanıyorum

Net hızını 8 e yükselttim ama nedense netteyken eskiden daha iyi oldugunu farkedemiyorum bişey indirirken veya dolarken eskisi gibi ayrıca justin vb gibi programları acıp izleyemiyorum yardımcı olacak arkadas varmı acaba?

Win7 64 kullanıyorum

Birincisi Efehan'nın dediği gibi bulunduğun yerle ilgilidir yani Şehir merkezine uzaklığın ne kadar azsa hızında o oranda yüksektir.

İkinciside hızını yükseltsende amaçsız bir şekilde Telekom 15 GB'den sonra hızını düşürüyor ama bunu söylediğinde veya şikayette bulunduğunda bu tarzda birşeyin olmadığını idda ediyorlar.Kotanı kontrol mesela önümüzdeki ay ayın ilk günlerinde indirme hızına bak sonra aynı dosyayı 15 GB geçtikten sonra tekrar indirmeye kalk farkı anlayabilirsin.

bende youtube acilmiyor hep bu yaziyor Oops! Google Chrome bağlanamadı

YouTube - Broadcast Yourself. üretmek.

Öneriler:

sayfayı yeniden yüklemeye çalışın.

Google ara:

firefox tan int...explorerden dene diyeceksiniz olmadi dns yaptim yine olmadi

Beyler,

Youtube'dan video izleyemiyorum...Ses var, görüntü yok..Simsiyah bir ekran çıkıyor karşıma ama ses var?

Yardımcı olun lütfen..

Beyler,

Youtube'dan video izleyemiyorum...Ses var, görüntü yok..Simsiyah bir ekran çıkıyor karşıma ama ses var?

Yardımcı olun lütfen..

Başka bir tarayıcıdan girmeyi denedin mi hiç? Hepsinde aynu sorunla karşılaşıyorsan Adobe Flash Player'ı silip tekrar kur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt