Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Yardım Başlığı

Büyük ihtimalle silmek istediğin dosyalar, sistemde çalışan bir dosya. O yüzden silemiyordur. Msconfig'den veya %temp%'den o dosyayı bulup silmeyi dene. Uğraşırım diyorsan tabi, güvenli mod şeklinde açıp yapman lazım.

Büyük ihtimalle silmek istediğin dosyalar, sistemde çalışan bir dosya. O yüzden silemiyordur. Msconfig'den veya %temp%'den o dosyayı bulup silmeyi dene. Uğraşırım diyorsan tabi, güvenli mod şeklinde açıp yapman lazım.

Win7'de nasıl açılır güvenli mod?

Bilgisayara reset at, F8 veya F5 ikisini de dene, bas menü gelir, orda görürsün zaten seçenekleri.

Arkadaşlar, laptop kapağını kapattım, tekrar açtım birdenbire kapak gevşedi ve şuan hiçbir şekilde sabit durmuyor. Elimle kapağı tutarak yazıyorum. Çözümünü araştırdım fakat bulamadım. Yardımcı olacak biri var mı ? Çözümü falan ?

modeli nedir chief-ul kibris?

Asus X59SL başkan.

Sağol Başkan. Sanırım servise göndermekten başka çarem yok, ama servise gönderirsem 30 gün serviste kalır en az, Burdan Türkiye'ye yollayıp, Türkiye'den geri gönderilmesi de var. Türkiye'yle burası arasında kargo rezaleti var. 10-15 günden önce gelmiyor hiçbişey. Bu da 2 ay eder toplam. Ödevlerim, projelerim falan 2 ay benim bekleyemeceğim bir süre.

Bir bilgisayarciya goster derim. Benim eski laptop sarj olmuyordu ben de kafamda kurdum bunun jacki bozuk diye, meger sarj aleti patlamis :o yeni laptop aldigimla galdim.

Yarın ilk işim o olacak. Burda servis, tamir falan rezalet derecede olsa da Türkiye'ye gönderip vakit kaybetmekten iyidir.

Localhost'ta işlem yapan var mı? Benim ki acayip yavaş çalışıyor sebebini bulamadım.

alalaa

hacılar masaüstü PCmde XP Kurulu sizce Windows 7 mi kurmaliyim???????????????????????

Ben bunu kullanıyorum Uğur kardeşim,çok da memnunum.

windows9501.jpg

ahahhahah 3 erkek bisi demis kafam karisti ahahahha
acd5c08605196c37302aeb8b880b128b.gif

Windows 8 kur en güzeli. ;)

windows 8 kucuk olmazmı yha hahahahhahah

95 ahahahhahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt