Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

NFS Carbon 'u Vista 'da nasıl oynayacağız? Canım sıkıldı yükliyeyim dedim oyunun videosunu izledikten sonra oyundan atıyor beni:(

Ekran kartın yetersiz olabilir.Veya ekran çözünürlüğün oyununkiyle uyuşmuyordur.

Masaüstünde boş yere sağ tıkla, kişileştirme de. Sonra görüntü ayarlarına gir ve ekranının çözünürlüğünü öğren.Daha sonra bilgisayarım-yereldisk c:-program files-ea games(ea sports)-nfs carbon- settings ler vardır.Oradan girip çözünürlüğü ekranınkiyle aynı yap.

Bodrum da fiyatı uygun güzel bir pansiyon yada otel bilen var mı :D

Ekran kartın yetersiz olabilir.Veya ekran çözünürlüğün oyununkiyle uyuşmuyordur.

Masaüstünde boş yere sağ tıkla, kişileştirme de. Sonra görüntü ayarlarına gir ve ekranının çözünürlüğünü öğren.Daha sonra bilgisayarım-yereldisk c:-program files-ea games(ea sports)-nfs carbon- settings ler vardır.Oradan girip çözünürlüğü ekranınkiyle aynı yap.

Denedim ama olmadı Emre, teşekkürler cevabın için.

Ekran kartı driverini güncelle ..

Carbon 'un Vista da uyumluluk sorunu varmış diğer forumlarda okuduğum kadarıyla. DirectX 'i güncelledim sorunu çözemedim. Teşekkürler cevabın için Raşit.

Yarın internet kafeye bir soracağım artık.

Denedim ama olmadı Emre, teşekkürler cevabın için.

Carbon 'un Vista da uyumluluk sorunu varmış diğer forumlarda okuduğum kadarıyla. DirectX 'i güncelledim sorunu çözemedim. Teşekkürler cevabın için Raşit.

Yarın internet kafeye bir soracağım artık.

Kusura bakma.Daha önce Carbon yükleseydim pc'me, daha çok yardımcı olurdum muhakkak :)

Bende bilgisayarıma yüklemiştim ama sorun olmamıştı .. Benim PC'de Vista ..

adszfms.jpg

Youtube'da video seyredemiyorum yahu. Hangi video'yu seyretmeye kalksam karşıma bu ekran çıkıyor. :o

Flash Player güncelledim ama olmadı.

adszgelryx.jpg

Bende yok..

AVG öldü aldırmayın güncelleyeceğim..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt