- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı
Tamam hallettim.
Tamam hallettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar yeni bir pc almayı düşünüyorum.
Toshiba L500-13T'yi beğendim gibi..bu konuda bilgisi olan bu bilgisayar hakkında veya tavsiye edeceği başka bir notebook konusunda yardımcı olabilir mi acaba?
Satellite L500-13T TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
özellikleri burada var.
Diğer sorumda Vista kullanıcılarına, home premium nedir 32 bit 64 bit olayı nedir? ve windows7'ye yükseltme işlemi ve sürücüler konusunda bilgisi olan var mı?
Araştırmışsın anlaşılan baya; çünkü fiyat / performans, özellik oranı cihazda en üst seviyede .. Alacağın ürünün son sistemlere göre seviyesini hiç ölçme çünkü ertesi gün yeni nesil işlemci yada sahip oldugun hızın 2 yada 4 katına sahip hızda ramlar ve ekran kartları çıkıyor onun önüne geçemezsin yani.
32 bit ve 64 bit intel ve amd işlemci çekirdeklerindeki saniyedeki veri aktarım göstergesidir işlemcin 64 bit ise işletim sistemide ona uyumlu olmak zorundadır ama son 2 senedir okadar çok çeşit çekirdek çıktıki 64 bit olayına gerek kalmadı daha ziyade tek işlemci döneminde amd nin "2x" inde yeni yeni kullanıp allaya pullaya yeni yeni gösterdiği bir özellik .. Adamlar Quad çıkardı anlıyacağın 1 avuç çekirdek geliyor![]()
Şöyleki tek işlemcili sistemlerde yani core2 yada 2x işlemcilerinden önce aynı anda pek çok logaritmik işlemin yapılmasına olanak sağlayarak performanstan kar elde edilmekti amaç mesela amd 64bit işlemcili notebook'lar inanılmaz ısınır aynı materyal üzerinden daha 32 yerine 64 bit büyüklüğünde veri aktarımı amaçlandığından.. Şimdilerde onun pek önemi yok o sistem tek çekirdekli sistemin en gelişmişleri idi ..
windows7 henüz hayatımıza tam manasıyla girmedi HP pack bilgisayarlar bile xp kurulumlu ama windows7 yükseltme paketi hediye adı altında veriliyor bence xp ile başla iyide olsa kötüde olsa bilgisayarın deneme tahtası olmasın daha sonradan yükseltim işlemini yaparsın vista ya olumlu yada olumsuz bakmıyorum ben senin almayı düşündüğün laptop un işlemcisi intel oldugundan herhangibi sorun olacağını sanmıyorum zevkine kalmış.. Ben olsam Xp ile başlardım..
Hewlett packard , Dell, Toshiba bunlar dünya devi firmalar kullanım esnasında kalitesinin konforunu yaşarsın ama herhangi bir teknik sorunda değişim yada servis hizmeti bekleme çünki teknoloji artık çok ucuz ben şimdiye kadar garanti kapsamına giren bir hata görmedim.. Türk distribütörlü firmalardan uzak durman önerim.. Ayrıca açık artırma sitelerinide araştırmanı öneririm hemen al fiyatlı 0 bir ürünü çok daha uyguna alabilirsin..
Satellite L500-13T TOSHIBA DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
Pavilion DV6-1232ET HP DÜNYASI Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
bu iki makina arasında kaldım ben..bende xp isterim ama malesef araştırmalarıma göre iki makinanında vista ile gelmesi xp driverlarının bulunmaması gibi bir sorun var..
Tasarım bazı kişiler için çok önemlidir senin içinde öyleyse pavilion'u tercih et değilse arada 100 küsür TL fark verilmez tıpa tıp aynı bilgisayarlara.. Toshiba diyorum fiyatından dolayı..
Yarın okulda kavga var ve edeceğimiz kişiler ebat olraka bizden uzun ve genişler ?
Ne yapmalıyız![]()
Kader de varsa düzülmek, neye yarar üzülmek..
Ankara'da bulunanlardan Acil Yardım talep ediyorum![]()
Mecburen dayak yiyecen ama ne kadar zarar verirsen karşındakine kardır . . Sopa taş vs. bul onunla git kavgaya . . Baktın ki olacak gibi değil kaç . .![]()
Yarın okulda kavga var ve edeceğimiz kişiler ebat olraka bizden uzun ve genişler ?
Ne yapmalıyız![]()
Bu tür olaylarda ana tema şu olmalı..
" Konuşarak da halledebiliriz."
Kader de varsa düzülmek, neye yarar üzülmek..