Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Arkadaşlar elimde CM0304 versiyon 1.0 var.

Bilgisayarım Minibook. Açmıyor oyunu.Verdiği uyarı aynen;

Error 0X000D, Unable to open fullscreeen mode

Başka versiyon indirsem fark olur mu? Ne yapmalıyım..

Bende ''Gelişmiş'' seçeneğine basınca boldlama smiley vs. gibi şeyler kayboluyor. Onu bir türlü halledemedim.

arkadaşlar been google chrome kullanıyorum.Google'dan görsellere girdiğimde resimler gözükmüyor.

İE ve Mozilla içinde geçerli bu. Yardım edebilirmisiniz?

Rapidde premium üyeliğim vardı, süresi bitti daha kullanamıyorum. Normal dosya indirmeye çalışıyorum. Günlerdir aynı hata.

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member.

Sanırım anlamı bir çok üye download yapıyor o yüzden indiremiyorsunuz gibi birşey. Premium üyeliği almamı tavsiye etmiş. Var mıdır bunun başka bir çözümü ?

Rapidde premium üyeliğim vardı, süresi bitti daha kullanamıyorum. Normal dosya indirmeye çalışıyorum. Günlerdir aynı hata.

Sanırım anlamı bir çok üye download yapıyor o yüzden indiremiyorsunuz gibi birşey. Premium üyeliği almamı tavsiye etmiş. Var mıdır bunun başka bir çözümü ?

bende üyelik yok ama bende de çıkıyor bu uyarı herşeyi paraya çevirdiler iyice

Herkes sorununu yazmış ama cevap veren yok:D Benim de internet hızım düşük yaklaşık bir haftadır. Modemin fişini çekip yarım saat bekliyorum..Sonra açıyorum bilgisayarı ve modemin fişini takıyorum herşey normal gözüküyor. ama 5 dakika sonra hızım azalmaya başlıyor ve 10-15 dakika içinde de çok çok zorlanarak açmaya başlıyor sayfaları..Bilgisayara format attım. Kabloneti aradım bir çözüm bulamadım..ADSL'ye mi geçsem ne yapsam..:)

Herkes sorununu yazmış ama cevap veren yok:D Benim de internet hızım düşük yaklaşık bir haftadır. Modemin fişini çekip yarım saat bekliyorum..Sonra açıyorum bilgisayarı ve modemin fişini takıyorum herşey normal gözüküyor. ama 5 dakika sonra hızım azalmaya başlıyor ve 10-15 dakika içinde de çok çok zorlanarak açmaya başlıyor sayfaları..Bilgisayara format attım. Kabloneti aradım bir çözüm bulamadım..ADSL'ye mi geçsem ne yapsam..:)

TTnet; NİNEM Hızında İnternet! | Facebook

:asd::asd:

Var , internette arat rapidden dosya çeken programlar var onlar indiriyor geçen ben öyle indirdim :o ama programın ismini unuttum format atıncada gitti (:

Donanımdan anlayan varsa, bende kablosuz klavye ve mouse var.Pcyi kapattım.Açtığımda mouse çalışıyor fakat klavye çalışmıyordu.Pillerini değiştirdim, açıp kapadım klavyeyi tık yok.Yardım ederseniz çok sevinirim.. :o

EDİT: Hallettim..

Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Bildiğiniz gibi Windows 7 driverları kendisi bulup otomatik kuruyor. Ben herhangi bir müzik ya da video izlediğimde ses dalgalarını alıyorum fakat ses gelmiyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim?

Renktaşlar sizde Youtube'ye girelebiliyor mu?

Ben bundan önce IP adresini değiştirip girebiliyordum ama son 2 gündür o da işe yaramıyor artık.

Bir çare var mı?Nasıl girebilirim.?

Aman Devrim. Ne yaptın?:) İllegal işleri buradan sorma bence.:p

Bende giremiyorum hatta foruma konan yuğtup videoları yerine kocaman boş bir sayfa gözüküyor :D

Renktaşlar sizde Youtube'ye girelebiliyor mu?

Ben bundan önce IP adresini değiştirip girebiliyordum ama son 2 gündür o da işe yaramıyor artık.

Bir çare var mı?Nasıl girebilirim.?

Google'dan "Youtube Jacker 5" diye arat. Programı download et. Sonra da dertler bitsin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt