Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Bende izleniyor. Başka bir sorun olabilir. Başka tarayıcıda dene.

Yok tarayıcı değitirince olmuyor.

İlla video dolana kadar göstermiyor.Uzun videolarda izlenmiyor doğal olarak :D

Xpress Music 5800 telefonunu aldım.

Evdeki WLAN ' a bağlanamıyorum.

Şifreyi doğru girdiğime de eminim.

Ne yapmalıyım ? :D

Telefonun fabrika ayarlarıyla oynamadıysan; modemden veya şifredendir. Telefondan sorun olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar laptopımda Vista yüklü. Ben Linux'u merak ediyorum bu yüzden Pardus'u yükleyeceğim. Sorun şurda,Vista orjinal ama Cd'si yok format atarken back-up dosyası ile ilk aldığım günki haline getiriyorum. Ben Pardus yükledikten sonra tekrar Vista'ya dönmek istersem bunu nasıl yapabilirim? Back-up dosyasını herhangi bir usb belleğe yedeklemem gerekir mi?

Bir de Lg Smart Recovery diye bir program var bilgisayar açılırken f11 e basınca karşıma çıkıyor,ben Vista yerine Pardus yüklediğimde yine bu programa ulaşabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar laptopımda Vista yüklü. Ben Linux'u merak ediyorum bu yüzden Pardus'u yükleyeceğim. Sorun şurda,Vista orjinal ama Cd'si yok format atarken back-up dosyası ile ilk aldığım günki haline getiriyorum. Ben Pardus yükledikten sonra tekrar Vista'ya dönmek istersem bunu nasıl yapabilirim? Back-up dosyasını herhangi bir usb belleğe yedeklemem gerekir mi?

Bir de Lg Smart Recovery diye bir program var bilgisayar açılırken f11 e basınca karşıma çıkıyor,ben Vista yerine Pardus yüklediğimde yine bu programa ulaşabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Harddiskinde yeterli alan varsa iki işletim sistemi kullanabilirsin. Fakat Pardus'u ayrı bir diske kurman gerek. Örneğin Vista C'de kurulu ise Pardus'u D'ye kur. Bir başka yol imaj alma. Vista'nın imajını alarak orjanillliğini koruyabilirsin. Pardus'u beğenmezsen onu kurduğun diske formatlayarak tek işletim sistemi kullanmaya devam edebilirsin.

Pardus'ta tuş fonksiyonlarında değişme yok, örneğin F5'e bastığında yine masaüstünü yenileniyor. Yani F11 tuşu ile yine o programa erişebilirsin.

Arkadaşlar ekran kartıyla ilgili bi sorum olacak baktığım bilgisayar modelinin ekran kartı hafızası 1gb(max 2815 mb paylaşımlı) diyor bu şimdi tamamı paylaşımlı mı yoksa 1 gb paylaşımsız 2815 mb 'ye kadar paylaşımlı mı demek oluyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Power Poimt 2007 den yapılan slayt 203 versiyonundan açılır mı ?

Açılır ama farklı formatta kaydetmen lazım. Powerpoint dosyasını açıp yukarıda en soldaki office düğmesine tıklayıp farklı kaydeti seç. Oradan Powerpoint 97-2003 Sunusu'nu seç. Yeni oluşturulan dosyayı Office 2003'te de kullanabilirsin.

Amd mobile sempron (tm) processor 3600+

ve

Nvıdıa geforce go 6100

İşlemci ve ekran kartının driverlarını arıyorum,işlerim çok yoğun yardım ederseniz sevinirim.

Pc'ye format attıktan sonra neleri yüklemem gerek ?

Bende ne kadar cd varsa yüklüyordum ama bu pcnin cdsi mdsi yok neleri yüklemem gerek bilmiyorum :p

Anakart, Ekran kartı, Ethernet kartı driverlerını yüklesen yeterkli olur.

Bilgisayarıma Sağ Tıkla Yönet de. Üzerinde Sarı ünlem bulunan herşeyi yüklemelisin.

Edit.

İnternetten Prison Break'ın oyununu indirdim .Oyunu açarken şöyle bir sorunla karşılaşıyorum çözümü nedir ?
redface.gif

adszqdl.png

İndirdiğin oyunun dosylarında bir eksiklik var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt