Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

Bloggerdan anlayan bi arkadaş arıyorum teknik işlerden falan. Bana ulaşabilirse sevinirim.

Fm 2010 onu yükleyecem cd key istiyor ama cdnin içinde bulamıyorum acil yardım?

Arkadaşlar Windows7 lisansı satın almaya karar verdim ama bundan önce sizlerin fikirlerini almak istedim. Kullanan arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim bazı hususlarda;

-XP'den geçiş zor oldumu.

-Bilgisayarın performansını arttırdığı söylentileri var doğru mudur?

-Gereksiz kasma yapıyormu?

gibisinden soruların cevaplarını verirseniz iyi olur. Ayrıca ek olarak şikayet ve eleştirileriniz de varsa yazabilirsiniz.

Teşekkürler.

-XP'den geçiş zor oldumu.

-Bilgisayarın performansını arttırdığı söylentileri var doğru mudur?

-Gereksiz kasma yapıyormu?

Hayır

Kesinlikle evet

Hayır

Teşekkür ederim kardeşim.

arkadaşlar daha önce pcmde bir sorun olmustu ve teknik servise gönderildi.. geri geldiginde xp yi vista yapmıslar.. ve daha önceden açabildiğim oyunları şimdi açamıyorum şöyle bir sorun veriyor.. ne yapmalıyım.. teşekkürler

Uyumluluk sorunu çekiyorsun büyük ihtimalle lisanslı ise (ki lisanslıdır servisten geldiğine göre) güncellemeleri yap.

renkdaslar benim bir sorunum var

evde pc den internet e giriyorum ama sadece 20 dakika ondan sonra

internet olmuyor

yani sayfa yüklemiyor

halbuki evde laptop ve bir baska pc nerdese 24 saat calisiyor amabenim pc 20 dakka dan sonra yüklemiyor

eger pc kapatip yeniden actim mi 20 dakka yakin internete oluyor

sorun nedir acaba

Yahu bende AMSTRAD marka uydu var.Bu NTVSPOR için BİSS denen keyleri bilen ve ve uyarlamasını bilen biri varmı??Hafta sonu EL Clasico var nolur yardım edin.

Benden büyüksün galiba.Onur abi Allah razı olsun galiba yapacam.Yalnız merak ettiğim birşey var;misal ben ntvspor'un BİSS keylerini girecem.o esnada NTVSPOR'un açık olması şart mı yoksa misal kanal d açıkken de NTVsporun keylerini girebilir miyim..

Benden büyüksün galiba.Onur abi Allah razı olsun galiba yapacam.Yalnız merak ettiğim birşey var;misal ben ntvspor'un BİSS keylerini girecem.o esnada NTVSPOR'un açık olması şart mı yoksa misal kanal d açıkken de NTVsporun keylerini girebilir miyim..

Nasıl istersen öyle hitap edebilirsin,benim için sorun teşkil etmez :) BissKey'e gelince,ikisini de deneyebilirsin,mutlaka birinden sonuç alacağını düşünüyorum.Zaten bir kere kaydettiğinde bir daha uğraşmana gerek kalmayacaktır.

NBA için gerekli olan Bİssleri girdim ancak açılmıyor.Ntv ise zaten sadece maç esnasında kapandığı için şu anda Bİssler aktif mi değil mi bilmiyorum.İnşaalla El Clasicoda bir sorun çıkarmaz.

NBA için gerekli olan Bİssleri girdim ancak açılmıyor.Ntv ise zaten sadece maç esnasında kapandığı için şu anda Bİssler aktif mi değil mi bilmiyorum.İnşaalla El Clasicoda bir sorun çıkarmaz.

Güncel biss keyleri girerek dene,belki sonuç değişebilir.Güncel bisskeyleri bulamazsan,ben zaten buralardayım.

Güncel biss keyleri girerek dene,belki sonuç değişebilir.Güncel bisskeyleri bulamazsan,ben zaten buralardayım.

Güncel derken neyi kastettin bilmiyorum ama ;TRT için yazdığım keyler de işe yaramamış olacakki açılmıyor.Bu durumda NTVSPOR için yazdığım keyler de açılmaz.Abi gözünü seveyim yardım edin şunu ayarlayayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt