Elektronik Yardım Başlığı (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Acil Yardım Başlığı

yok olmuyor arkadaş :o

ekran kartı driverını çalıştırıyorum,uyumlu degil diyor :o hiç bir b.k anlamadım bu işten

Senin ekran kartının beyin ölüm gerçekleşmiş Caner :asd:

daha 1 yıl olmamıştı :o allah rahmet eylesin

9 Nisan'dan beri youtube'ye giremiyorum. Yardım edebilecek bir vatandaş var mıdır. DNS'ler felan tamam ama neden anlamadım girmiyor.

Samsung Star Wifi var bende de. Video izleyemiyorum netten. Opera falan da yükledim açılmıyor. Kafayı yiyecem.

acil

benim laptopa virus girdi

nasil temizlerim daha önce avast programim vardi

meydanda yok

sonradan nasil temizlerim viruslari

hangi program free ve uygun ?

denicem tessekürler renkdaslar

Almanyada yaşıyana akadaşlar Almanya piyasasının en ucuz Cep telefonlarını kanpanyalarını hangı sırket yapıyo İncelemem lazımda acele link atarmısınız teşşekürler şimdiden:)

acil yardım arkadaşlar usb klavye sorunum var klavyeyi usb ye takıyorum 5 dk sonra klavyeyi görmüyor çıkarıp takmak zorunda kalıyorum öyle görüyor tekrar, bu yüzden 2 usb girişim bozuldu :( yardım ederseniz sevinirim.

USB'den soket girişe çeviren ara kabloları var onlardan kullan hem USB klavye ile format atmakta zor olur.

Arkadaşlar çok zor durumdayım. Bilgisayarımı ilk açtığımda saatin yanında sadece avast ve adsl simgesi oluyor. Hiç bir şey yapamıyorum. C falan açılmıyor. Klasörlere girdiğimde alta simgesi gelmiyor. Sonra 30-35 dakika sonra avasttan uyarı geliyor rootkit virüsü bulundu diye. Siliyorum bilgisayar düzeliyor ancak bir daha açtığımda yine aynı şeyler oluyor. Ne yapmalıyım?

Combofix ile bilgisayarını bi tarat .

Beyler Futbolsmartta ingiltere championship ve iskocya premier ligi fon müziklerinin isimleri acil lazım bilen varmı???

Firefox'ta video,bir film falan izleyince ses gelmiyor.Neden olabilir.

Ama bilgisayarda müzik falan açınca geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt