Eleştirmenler, Son 25 Yılda Yayınlanmış En İyi 25 Diziyi Seçti

Chernobyl 5 bölümlük mini seri ama işlenişi bakımından muazzam bir iş. avrupanın baısının ve karadeniz üzerinden bizim ayvayı yeme ihtimalimiz olan büyük bir olay ve hala bakarım arada hayalet şehir gibi terkedilmiş haline. fena bir kafa

25 inci olması bazı sitcomların altında komik olmuş.

Benim için ilk 2 sırada Breaking Bad ve son 2 sezonunu hesaba katmazsak Game of Thrones vardır.

Listede saçma sapan diziler var çok ciddiye alınacak bir liste değil lakin BB'nin birinci sırada olduğu her listeye laf çakan tayfaya da Allah akıl fikir versin diyorum. La bu BB size ne etti gardaşım?

Sadece Bryan Cranston'ın olağanüstü oyunculuğu o diziyi ilk 5'e sokmaya yeter. Diğer müthiş oyunculuklardan, inanılmaz karakter gelişim ve değişimlerinden, müthiş senaryo ve kurgudan, sinematografiden vs... bahsetmiyorum bile. BB haterlığı yapınca insanlar kendini çok zeki ve farklı zannediyor sanırım. Beni sarmadı de geç gitsin.

B.B.'yi beğenmiyorsanız gidin E.A.'nızı izleyin.

battlestar galactica'nın olmaması bu listeyi ciddiye almamam için iyi bir neden

almanların son zamanda imza attığı DARK harika dizidir - yer bile almamış.

eleştirmenlerin çoğu amerikalı heralde bu kadar sitcom yer almışsa

Benim için ilk 2 sırada Breaking Bad ve son 2 sezonunu hesaba katmazsak Game of Thrones vardır.

Listede saçma sapan diziler var çok ciddiye alınacak bir liste değil lakin BB'nin birinci sırada olduğu her listeye laf çakan tayfaya da Allah akıl fikir versin diyorum. La bu BB size ne etti gardaşım?

Sadece Bryan Cranston'ın olağanüstü oyunculuğu o diziyi ilk 5'e sokmaya yeter. Diğer müthiş oyunculuklardan, inanılmaz karakter gelişim ve değişimlerinden, müthiş senaryo ve kurgudan, sinematografiden vs... bahsetmiyorum bile. BB haterlığı yapınca insanlar kendini çok zeki ve farklı zannediyor sanırım. Beni sarmadı de geç gitsin.

B.B.'yi beğenmiyorsanız gidin E.A.'nızı izleyin.
EA kaç sezon?

Breaking Bad
Band of Brothers
The Wire
Oz
Six Feet Under

Hakikatlı bir Top 5

SW animasyon serisi CLone Wars'da yok.

en iyi SW içeriklerinden biri halbuki .

prison break yok KİLİT

Poyraz Karayel
Ezel