# Eli Junior Kroupi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1735162685143.png

Eli Junior Eric Anat Kroupi

Doğum Tarihi:
23.06.2006
Boyu: 1,79 m
Uyruk: Fransa
Mevki: Forvet
Ayak: Sağ
Oynadığı Takım: FC Lorient
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2026

Mikautadze icin gerekli analizleri ve bilgileri epeydir konusunda yazdik, suan kulubuyle transfer gorusmelerine bile basladik ama konusulan rakamlar epey yuksek gibi gozukmektedir. Eger o transfer olmazsa daha kolay transfer edebilecegimiz Kroupi'yi takibe almak dogru olabilir. Hem yasi cok daha genc ve gol sezgisi yuksek bir oyuncu oldugunu da gosteriyor.

1735162831104.png

Psg ve Leipzig'in kendisi ile ilgilendiği haberleri var. Ligue 2'de Lorient satmaya razı olabilirler iyi paraya ama bu zamanlarda anlaşıp aldın aldın yoksa iş olumsuz olur tabi oyuncu ister mi?

Psg ve Leipzig'in kendisi ile ilgilendiği haberleri var. Ligue 2'de Lorient satmaya razı olabilirler iyi paraya ama bu zamanlarda anlaşıp aldın aldın yoksa iş olumsuz olur tabi oyuncu ister mi?
Şimdi alırsan ikna etme şansımız olabilir ama sezon sonunu bekler ve bu performansı böyle devam ederse diğerleri alıp gider zaten.

Bazen erken davranıp o riski de göze alacaksın.

Şimdi alırsan ikna etme şansımız olabilir ama sezon sonunu bekler ve bu performansı böyle devam ederse diğerleri alıp gider zaten.

Bazen erken davranıp o riski de göze alacaksın.
Katılıyorum oyuncuyu bilmiyorum ama Mikau ile aynı bölgelerde oynuyor gözüküyor madem bu bütçe var ve ileride para edecek bir oyuncuya verebiliriz Mikau olmuyorsa daha az maliyete ve maaşa bence de bu oyuncuya gidilebilir. Açıkçası Mikau olmazsa Raspadori, Enciso 2 alternatifti benim kafamda ama bu oyuncu Raspadori değil ama Enciso'dan daha iyi bir tercih olabilir.

Alper bey bunu siz mi buldunuz yoksa bizim kulüp mu ilgileniyor

İşimiz bu Kroupi'ye kaldıysa ligde kartlar yeniden dağıtılır.

Mikautadze veya Gouiri transferi zora girerse iki alternatif daha varmis, bence onlardan bir tanesi bu cocuk olabilir.

12 milyona gitti

Cocugun degeri uctu gitti, 12 milyona alinabiliyordu 2. ligde oynarken.

Psg yapacak muhtemelen bu yaz enrique ile çok iyi işler yapabilir.

Geri
Üst Alt