Elias Jelert: "Gol için mutluyum ama 3 puanı almamız gerekiyordu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1734033097768.png

Elias Jelert: "Gol için mutluyum ama 3 puanı almamız gerekiyordu. Zor bir maçtı. 3 puanı alamadığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz."

Elias Jelert: "Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Taraftarımız en iyisini istiyor, umarım gelecete daha fazla forma şansı yakalayacağım. Ailem ve arkadaşlarımın önünde bu büyük kulüp için gol atmak mutluluk vericiydi."

Bizde istiyorduk ama hocamız ziyech-efe hamlesiyle puan hediye etmek istedi.

Ayağına sağlık elinden geleni yaptın hocan yüzünden gitti zaten takma.

Bu çocuğa yüklenmemek lazım - bonservisi karşılığını vermiş değil hala ama Ziyech gibi salla başı al maaşı değil ....

Adamların son 30 dakika tek bir planı var o da Taha Ali’ye oynayıp bire bir yakalamak. Jelert bir şekilde dinamizmle karşı koyup adamı itmiş çizgiye. İlerde Yunus’tan başka sadece Sara top tutabiliyor. Gidip o anda Sara ve Jelert çıkıyor.

Bence çok iyi oynadı resmen korktular adamdan. Oyundan çıkınca bayram etmişlerdir.

Adamların son 30 dakika tek bir planı var o da Taha Ali’ye oynayıp bire bir yakalamak. Jelert bir şekilde dinamizmle karşı koyup adamı itmiş çizgiye. İlerde Yunus’tan başka sadece Sara top tutabiliyor. Gidip o anda Sara ve Jelert çıkıyor.
yapışıyordu ona çıkana kadarda...

ben hla inanamıyorum..

Yunus'u bile çıkarmasını anlardım ...

Elias Jelert. Sonunda beklediğimiz, Şampiyonlar Liginde estiren Jelert performansını ülkesine yakın bir ülkede izletti ve formasını aldı. Teknik kapasite baya iyi önce onu söyleyeyim. Golü dışında pasları ve ortaları çok isabetliydi. Fiziğine göre ikili mücadelelerde fena değildi. Artık forma senin, vermek yok Vikingim
InCollage_20241213_013222421.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt