Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.298
- 67.131
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla son zamanlarda sizden başka kendi mesajlarını alıntılayıp ben demiştimcilk oynayan görmedik forumda. Kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap olmuş. Üstelik Deniz Zorlu gibi alıntı canavarı bir üyenin olduğu forumda pek gerçekçi bir yorum olmamış doğrusu bu. Renktaşların yaptıklarına testi kırılmadan dövmek diyebiliriz belki."Erkenden oyuncuya sallayayım işler kötü giderse alıntılarım. İşler iyi giderse kimse hatırlamaz zaten."
Lafım trollereydi analiz yapıp görüş sunanlara değil. Sen de biriktirmişsin köşede bir şeyler herhalde. Paylaş okuyalım.Valla son zamanlarda sizden başka kendi mesajlarını alıntılayıp ben demiştimcilk oynayan görmedik forumda. Kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap. Üstelik Deniz Zorlu gibi alıntı canavarı bir üyenin olduğu forumda pek gerçekçi bir yorum olmamış doğrusu bu. Renktaşların yaptıklarına testi kırılmadan dövmek diyebiliriz belki.
Yok reis ben yapana da laf söylemem tabi ki öngörülerin tutup bunla övünmek saygı duyulacak bir iş. Futbol konusunda iyi bilgilere sahip olduğu ve günceli takip ettiği belli bir renktaşımızsın ama karşı görüşleri de toptan yaftalamaya gerek yok bence neticede herkes aynı pencereden bakmıyor bu oyuna. Üstelik forumda farklı fikirlerin saygı çerçevesinde çarpışması bence gerekli yoksa bu bunaltıcı günlerde nasıl vakit geçireceğiz. Kişisel bir takıntım neredeyse kimseyle olmadı 15 senedir bundan sonra da zannetmiyorum. Jelerte gelince 220 dakika falan izlemişimdir ne desem yalan olur ama çok göze çarpacak herhangi bir özelliği olduğunu hatırlamıyorum. Bekleyip göreceğiz.Lafım trollereydi analiz yapıp görüş sunanlara değil. Sen de biriktirmişsin köşede bir şeyler herhalde. Paylaş okuyalım.![]()
Hakikaten öyle, danish kazım diyebiliriz kendisine.ulan tam kazimcana benziyor tip ve size olarak
Burada bayağı dökülmüş yol geçen hanı sağ kanat. Sağda Barış’ın oynaması lazım gibi duruyor hep bu haldeyse.
Bırak bu işleri iyi çıkmazsa beklese nolur.Galatasaray'ı bekleten değil , Galatasaray'ı bekleyen geldi
Hayırlı olsun
İyi çıkmazsa da bu sana ban olarak döner . Çok cekicisinBırak bu işleri iyi çıkmazsa beklese nolur.
Emrah çok istiyordu bunu onu banlarsinİyi çıkmazsa da bu sana ban olarak döner . Çok cekicisin
Sahsimin seni banlamak gibi bir hobisi yok. Genel manada söyledim. Bu alanda number onesinEmrah çok istiyordu bunu onu banlarsin
Beni sevmiyon mu kardeşSahsimin seni banlamak gibi bir hobisi yok. Genel manada söyledim. Bu alanda number onesin
Düşmanın degilimBeni sevmiyon mu kardeş