Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.640
- 35.524
- 3.758
Haberlere göre bireysel çalışıyormuş ,takımıyla kamp yapmış maç sezonu başlamış adam degilmi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim yorucu tempomuza ayak uyduramiyor demekHaberlere göre bireysel çalışıyormuş ,takımıyla kamp yapmış maç sezonu başlamış adam degilmi bu
Bizimle transfer haberleri çıktığında takımıyla 1 haftadır çalışmadığı haberleri vardı. Hatta bu yüzden lig maçında süre vermediği söylenmişti.Haberlere göre bireysel çalışıyormuş ,takımıyla kamp yapmış maç sezonu başlamış adam degilmi bu
Doğrudur ama sonuçta sezona hazır bir oyuncu kamp geçirmiş transfer muhabbeti olmasa oynayacakti, yerli hocalarin bu huyunu sevmiyorum, yeni gelen oyuncu 1 gün önce maça çıkmış olsa dahi oynatmiyorlar, 8jk misal aldığı adamların hepsini oynatıyor jelertte muhtemelen 1 ay sonra filan oynatır hocaBizimle transfer haberleri çıktığında takımıyla 1 haftadır çalışmadığı haberleri vardı. Hatta bu yüzden lig maçında süre vermediği söylenmişti.
Lig maçında oynar muhtemelen. Dediğin gibi bir durumda oluyor transfer olunca direk oynatmama gibi ama bu sadece yerli hocalarda olan bir şey de değil yabancılarda da oluyor. Ya da oyuncu gerçekten tam hazır da olmayabilir. Hazırlık maçlarında da 30 dakika oynamış sadece son lig maçında da hocasına sorulduğunda transfer yüzünden mi oynatılmadı diye tam hazır olmadığı gibi de bir cevap verilmiş. Maximin ve En Neysri'yi oynatmıyor Mourinho mesela sezon başı olabilir bunlar.Doğrudur ama sonuçta sezona hazır bir oyuncu kamp geçirmiş transfer muhabbeti olmasa oynayacakti, yerli hocalarin bu huyunu sevmiyorum, yeni gelen oyuncu 1 gün önce maça çıkmış olsa dahi oynatmiyorlar, 8jk misal aldığı adamların hepsini oynatıyor jelertte muhtemelen 1 ay sonra filan oynatır hoca
Lig maçında oynar muhtemelen. Dediğin gibi bir durumda oluyor transfer olunca direk oynatmama gibi ama bu sadece yerli hocalarda olan bir şey de değil yabancılarda da oluyor. Ya da oyuncu gerçekten tam hazır da olmayabilir. Hazırlık maçlarında da 30 dakika oynamış sadece son lig maçında da hocasına sorulduğunda transfer yüzünden mi oynatılmadı diye tam hazır olmadığı gibi de bir cevap verilmiş. Maximin ve En Neysri'yi oynatmıyor Mourinho mesela sezon başı olabilir bunlar.
Ben de oynamasını isterim ama hoca daha tam hazır değil olarak görüyorsa yapacak bir şey yok. Zamanında Zaha vb. gibi durumlardan dolayı daha ihtiyatlı yaklaşıyor olabilir bilemiyoruz ki. İşte burada bizim geçmişten Cengiz döneminden beri gelen bilgilendirme vb. gibi konularda iletişimde felaket olmamız ortaya çıkıyor.Maximin Ndombele'den beter durumda kilo olarak. Oynatılmamasının nedeni o bence. Koşmaya kalkarssa sahada ölebilir ciddi ciddi.
Bunun haricinde 10-15 dakika da olsa oynadığını görmek isterdim Jelert'in. Ben çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Umarım Nelson gibi vazgeçilmezlerimizden biri olur çıkar.
kuş musun 11 milyon eur ne?Dümdüz bir herife hem de hiçbir şey kanıtlamamışken hem de hazır değilken hem de zaten geç kalmışken €11m verip aldık öyle mi...
9 değil mi 11 nereden çıktı.Dümdüz bir herife hem de hiçbir şey kanıtlamamışken hem de hazır değilken hem de zaten geç kalmışken €11m verip aldık öyle mi...
Yok rengo odadan çıkmayacakmış9-11i geçin. Biz bu parayı vermesek bu adam daha en az 2 sene kopenhagda oynuyordu. Kim istemiş ne kadar vermiş de bu paraları verip aldınız arkadaş. Hem de os boşken
Oyuncudan şüphelerim vardı. Sami beğenmediğine gore parlayabilir9-11i geçin. Biz bu parayı vermesek bu adam daha en az 2 sene kopenhagda oynuyordu. Kim istemiş ne kadar vermiş de bu paraları verip aldınız arkadaş. Hem de os boşken