Elias Jelert Transferinde Rakamlar Belli Oldu!

Çıkıp gece başkanın pozunu resmi transfer açıklamasında paylaşıyorlar birde sonra.

İşte bundan dolayı bir şey olmayacak bu sene bizden.

Timur resmen kulübün başkanıymış ben bunu anladım.

O varken kimse o pozları veremiyordu kendisi dahil olmak üzere.

Gerçekten 1 ayda 10 yıl geriye gittik kafa olarak.
Aynen öyle. Bu capsiz baskandan en hizli sekilde nasil kurtuluruz bilmiyorum ama kurtulmaliyiz. Bunun icin takimin basarisiz olmasi gerekmiyor öyle bir senaryoyu isteyende zaten GSli degildir. Bu yüzden tüm zorluklara ragmen ister yanginla ister protestoyla transfer yaptirilmasi lazim bu senede cok önemli cünkü. Is Dursuna kalirsa tezegi avucladik. Burda Okan hocayada büyük is dusuyor yine. Su anda daha az da olsa vakit var ama dogru isimi almamiz lazim. 8 numara transferi hayati önem tasiyor. artik fazla mi verirler naparlar bilemem ama dogru ismin gelmesi sart. Sonraki hedef de bu yönetimi bi sekil dehlemek olmali.

Cenk Ergün'ün dönmesi ile yine yıldan yıla artan sezonluk ücretler döndü.

900.000 yaptın madem 5 yıl 900.000 de geç. Niye 1.350.000'ye çıkıyor.
Klasik Cenk Ergün beceriksizliği.

Yalnız kendi alacağı 70 bin dolar için kulübü icraya veren adam futbolcu için her sene kaç bin euro zam yapıyor. Şaka gibi.

Yaparsin yapmasına da basamağı düşükten baslatirsin. 700-800-900-1.0-1.1 şeklinde olsa göze batmazdi

Saçma bence 800.000 Euro ver geç. Kendini ispat etmek için fırsatı olmalı.

150.000 Euro kazanan adama gidip 900, 1000, 1150, 1250, 1350 şeklinde verirsen zaten ben bunun üstü için niye çabalayım diyebilir. Cenk Ergün TÜİK çalışanı mı ki dolar enflasyonuna göre sözleşme veriyor?

Çok iyi oynar 2 yıl sonra gidip 1200'den revize edersin +1-2 yapıp.

Çıkıp gece başkanın pozunu resmi transfer açıklamasında paylaşıyorlar birde sonra.

İşte bundan dolayı bir şey olmayacak bu sene bizden.

Timur resmen kulübün başkanıymış ben bunu anladım.

O varken kimse o pozları veremiyordu kendisi dahil olmak üzere.

Gerçekten 1 ayda 10 yıl geriye gittik kafa olarak.
ET, Mertens ve Torreira transferinde mahçubiyetinden terminal kapısından onlarla birlikte çıkmıyor. Dursun bizi aylarca süründürdükten sonra sanki dünya yıldızı bir bek almış gibi gecenin köründe basına resim servis ettiriyor.

İkisi arasında adamlıktan tutun karaktere, Galatasaray sevgisine kadar dağlar kadar fark var. Birini kulüpten içeri sokmamak gerekirken başkan yaptık. Diğerini başkan yapacakken küstürüp kulüpten uzaklaştırdık.

Bu utanç hepimize ait.

Geri
Üst Alt