GSC Haber Elias Jelert: "Türkiye'ye her gün biraz daha adapte oluyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1736366865434.png

Elias Jelert: "Bugün çok kaotik bir ortam vardı. Çok fazla uzun top, ikinci top..."

Elias Jelert: "Penaltıyı bazen atabiliyorsunuz bazen atamıyorsunuz, baskı altında olabiliyor. Üç puan alabilirdik ancak bir puanla yetinmek zorundayız."

Performansını nasıl değerlendiriyorsun?

Elias Jelert: "Her gün biraz daha adapte oluyorum. Danimarka ve Türkiye arasında fark var ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum."

Adapte olmadan dön bence. Bu fizikle gs de defans oynayamazsın malesef. u-17 topçusu gibi duruyorsun sahada

Üstad, sanki adapte olamadan yeni ülke göreceksin gibi bu gidişle.

Omuz atsam 5 metre uçar net.

Belli oluyor adapte olduğun 1,78 boyun var arkanda nefes hissettiğinde sniperle vurulmuş gibi yere yuvarlanıyorsun.
1,72 lik mertens kafa topu alıyor sen geldiğindne beri aldığın kafa topu 1. Ya çıkmıyorsun ya yerde yuvarlanıyorsun.
Danimarkada bir kere şu şekil kendini yere attın mı da fark var diyorsun. Yerde adam tekmeleniyor orada.

Ayrıca adapte de olm kardeşim.
Uza git 2 maç daha aynısını oynadığında ıslıklanacaksın gereksiz yere ortam gerilecek

Belli oluyor adapte olduğun 1,78 boyun var arkanda nefes hissettiğinde sniperle vurulmuş gibi yere yuvarlanıyorsun.
1,72 lik mertens kafa topu alıyor sen geldiğindne beri aldığın kafa topu 1. Ya çıkmıyorsun ya yerde yuvarlanıyorsun.
Danimarkada bir kere şu şekil kendini yere attın mı da fark var diyorsun. Yerde adam tekmeleniyor orada.

Ayrıca adapte de olm kardeşim.
Uza git 2 maç daha aynısını oynadığında ıslıklanacaksın gereksiz yere ortam gerilecek
Sivas maçında yediğimiz gol tam bu jelert'in özetiydi. O gün gönderirdim

Transfer politikasının gözden geçirilmesi gerek. Rastgele transfer yaptırıp hep doğru sonuç beklemek hata olur. Bu işi bilen adamlar lazım.

Bu kadar gömmeyin. 11 milyon verdik sonucta. Satmak istesek satamayiz sonra.

Sen fazla adapte olma ya

Efendi cocuk, mucadele de ediyor ama as oyuncumuz olacak kalitesi yok maalesef. Ileride olur mu bilemem ama suan olmayacagi kesin.

Geri
Üst Alt