# Elias Jelert

Yine bir oyuncu ile yanyana geldi düşecek diye çok korktum son adam gibiydi 0 güven veriyor iyi filan da oynamadı ama kim iyi oynadı sanki o yüzden o kadar para verdiysen oynatican başka çare yok

Bugüne kadar oynadığı topu düşünürsek Berkan'dan iyi falan değil bekte. Savunmadan uzaklaştıkça daha iyi oynuyor ama oldukça yetersiz. Belki iyi bir yedek olur veya gelecek vaadeden bir bebe olarak kiralanabilir.

Berkan a verilen şans nu adama verilmesi nelsondan gördüğümüz gibi bu adamlar oynadıklarında iyi oynadıkları anlaşılıyor td miz sağolsun 5 maç üst üste oynatmadı daha adamı

7 milyon euroluk teklif nerede? bu adam ne yapiyor? oynatilmiyor ve kontenjan yiyor.

Tamam çalışkan vs ama omuzu koyan yıkıyor abi bunu, defansta görev vermek riskli. Kanatta belki olabilir, bilmiyorum.

Sahadaki rüzgarın yönüne göre uçma ve yuvarlanma açısı değişen futbolcu.
kendi all around oyununda ; fiziksel dezavantajini, gucsuzlugunu - alinmasi dusunulurken -
nacizane vurgulamistim .
hatta *ofansa ciktiginda ortalari da bu handikap yonleri yuzunden pasif olmasindan mutevellit efektif degildir.

suan bizde oldugundan , ne yapilmali dersen ; nacizane dusuncem ,uzun vadeye yonelik *kalacaksa ,fizik ve guc durumu uzerinde bariz calistirilmasi gerekir. ozel hoca vs .

kendisi - eksikleri oldugu gibi artilari da olan bir oyuncu .

saygi ve selamlar .

Düzgün oyna lan. Türkiye'ye gelen en pahalı beksin. Azıcık şerefin olsun.

Üst üste 2 kere maç oynamamış hali şuan sahada.

Abicim bu adam çalışkan, süratli, tek top oynuyor, ön alanda basıyor.

Tamam 4'lü beki değil ama net şekilde oyuna dinamizm katıyor.

coşmayın yaw. bir ara üflediler saha dışına uçtu yine. rakip son dklarda bastırınca defoları çıkar. hücumda zaten sorunu yok basıp gidebiliyor

Okan, Kaan'a da yazik Jelerte de yazik ettin bu zamana kadar. Herkes orjinal yerinde oynasin. Bu yoklukta Jelert varken, Kaan bek oynamaz. Karsi takimi da cikartmiyor cocuk. Koruklu gibi.

İyi gidiyor bakalım, hadi devam aslanım.

Neyini beğendiniz bu adamın anlamadım. Sağa sola koşup takım arkadaşına pas verebilmekse standart, 2 milyona da bulunur bu oyuncu.

Neyini beğendiniz bu adamın anlamadım. Sağa sola koşup takım arkadaşına pas verebilmekse standart, 2 milyona da bulunur bu oyuncu.
takımda onu bıle yapamayan sag bekin var

bu adam ver kac yapıyor koşuyor adamı karşılıyor orta acıyor

actıgı ortayı barış yunus acamadı kac hafta

Abartmaya gerek yok. Beklenti o kadar düştü ki çok iyi olduğu düşünülüyor. Ama güç kazanırsa olacak gibi. (Not: Torreira kendisinden fiziken güçlü değil şu anda)

Geri
Üst Alt