# Elias Jelert

boy fizik bunlar boş işler önemli olan yetenek. Avengers'ın en çelimsiz üyesi spiderman hatta kostüm olmadığında ben bunu döverim dersiniz ama herif inanılmaz güçlü.

siz istiyorsunuz tüm takım gym den çıkmış hantal içi boş kaslı tipler olsun.

boy fizik bunlar boş işler önemli olan yetenek. Avengers'ın en çelimsiz üyesi spiderman hatta kostüm olmadığında ben bunu döverim dersiniz ama herif inanılmaz güçlü.

Yorum yapma en iyisi.

Kötü de olsa adam sağ bek devşirmelerden iyi olacağı kesin. Ayrica tempolu yorulmuyor da çocuk. Dünya üzerinde topçuya forma vermeyerek gelişmesi beklenen tek takım biziz muhtemelen.

Gerekirse maaşı ödenip tüm sezon ilk 11 çıkacağı bir takıma kiraya verilsin. Satsak daha iyi ama mümkün görünmüyor.

Defansif ortasahaya dönüşür mü acaba hız çabukluk teknik olarak uygun bence sadece pozisyon bilgisini geliştirmesi gerekir.

Bunu yarım sezon cagliari ya da lecce'ye göndericen döve döve geliştirirler orada zaten bahsettiğim takımlar mecburiyetten önüne geleni oynatıyorlar jelertin pestilini çıkartırırlar anca orada aklı başına gelir.

Girişe şu fotoyu da koyalım
Altına da yazalım USTALIK ESERİM..

1756113477523.webp

Yanlış düşünüyorsun Mertens fiziklimiydi ?Muhammed Arif uğur Tütüneker fuziklilermiydi?
Jelertte kusura bakmasın da hicbirsey yokki.Sifir otur yerine:)

Kemerburgaz'da volta atarken "Gel bakalım Singo efendi, seni ham ederim" diyormuş.

Aslanım Yelert.

Bizde yahut kiralık gidip başka yerde süre aldıkça piyasası daha da düşecekmiş izlenimi veriyor maalesef. 3-4 e bile razıydım, yeter ki gitsindi ama başımıza kaldı gibi sinek sıklet. Fiziksel temasın görece az olduğu bir ligin üçlü oynayan orta-üst seviye bir takımına kiralık verilse bari, bir umut hesabı.

Niye saklaniyorsun? Gitsene olm artik.

Bir de bu herifin 9-10 m euroluk teklifler aldığını falan söylüyordu bizim kolpacı basın. Tamamen Hatipoğlu’nun üfürmeleriyle.

Singo - Sallai - Kaan - Hatta Barış hepsinin çok arkasında kaldı maaşıda düşük süre alacağı bir takıma kiralanmalı

Geri
Üst Alt