# Elias Jelert

Biraz hızı var başka da bi özelliği yok gibi. Asla 9mil oyuncu değil ama. Max 3 mil verilirdi o da belki olur beklentisi işe. Bi kaç maç daha görmek lazım.

Yalandan savunma yapıyor ne basıp top alabiliyor ne pas arası yapabiliyor kolpadan dikiliyor öyle
Aaa öyle deme rakibe kene gibi yapışıyormuş bütün analiz videolarını aç aynısını diyor millet

Ben rastgele 2 maçını izledim notunu verdim bunun 1 ay önce. Arkaya atılan toplarda yetersiz, adam katşılamada yetersiz, hücumda yetersiz

Tadiç, Ziyech, Visca gibi top tutarak, pas yapan kanatlara karşı sırıtmaz ama bir Jeremy Doku, Vini Junior, Musiala Yamal tarzı kanatlar karşında o da Köhn de pert olur. Kısacası CL de işimiz zor beklerde.

Bu kadar cılız bek mi olur yazık verilen paraya.
Şu performansı kiralık bir bekten almak içim yıllık 1.5 milyon euro maaş bağlamak yeterli iken 10 milyon euro bonservis gömmek sonra limit diye beklemek akıl tutulması.dubois umarım hazırdır

Baris kadar bek oynayamiyo herif.Buna 9 milyon verecegimize sag kanada duzgun birini alip Baris’i sag bek yapsaydik keske.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi gozukmedi ama zaman tanimakta fayda var simdi haftaya iyi oynarsada abartmamak gerek. Gecen hafta superdi sara cop simdi bu cop sara super oldu.

Zamanla faydali olacak. Ozellikle topla mesafe kat etmeye basladiginda daha pozitif yorumlar olacaktir ama ben daha farkli bir profil tercih ederdim.

Alt yapımızdan yeni çıkmış bir oyuncu gibiydi heyecanlı ama tutarsızdı. Ne bileyim umarım düzelir...

Seviyesi bu işte bundan ötesini oynayamaz. Bu herifin defolarını kapatacaksın yahut razı geleceksin. Gel de delirme 11m gömdüler şu adama ya. Hem de Doue gibi bir fırsat ayağına gelmişken

Geri
Üst Alt