Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.587
- 3.216
- 1.198
Ben beğendim açıkcası. Ofansta çok etkili oldu. Defans konusunda ise maç sayısı arttıkça ve defansa alıştıkça verimi artacaktır. Bugün Apo'nun çok çok kötü oynaması da onu aşağıya çekti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino- kerem , angelino - zahaBizim solda kim vardı o gün
O zaman bu oyuncu son yıllarda Galatasaray’da sol bek oynayan Emre Taşdemir’den 2 cm,Saracchi’den 6cm,Angelhinho’dan 7 cm daha uzun nasıl olabiliyor?Bu durumda en uzun olan 1.78 ile Jelert.1.10 boy 20 kilo olan biri nasıl topçu olabilir
Kafa yapma hocaO zaman bu oyuncu son yıllarda Galatasaray’da sol bek oynayan Emre Taşdemir’den 2 cm,Saracchi’den 6cm,Angelhinho’dan 7 cm daha uzun nasıl olabiliyor?Bu durumda en uzun olan 1.78 ile Jelert.
Bu işte bir yanlışlık var.
ilk maçı yahu bir de erkenden golü yiyicen afalladı eleman. zamanla aşar o ürkekliği150 resmi maça çıkmış daha geçen yıl şamp ligi oynamış bir adam nasıl bu kadar ürkek olur ya, hiç izlemeden mi alıyolar, para mı yiyolar anlamadım.
fizik olarak kürdan gibi tamam da adam biçti geçti jelerti nasıl yıkılmasınHadi ilk idman resimlerinde gördüğümde fiziği yok ama potansiyeli için alındı diye düşündük ama çocukta zerre ışık yok gibiydi hayatında ilk kez maça çıkmış gibiydi. Sürekli adam kaçırdı, tek olumlu yanı 2 tane sarı yedirdi rakibe ama onda da cılız yapısı sağolsun yıkıldı yere
Jelert ve sara gibi şu kaos dolu takımda 1 ayı tamamlamış oyuncuları daha ilk maçlarından yere sermeye gerek yok. Mesela defanstan çıkarken şu nasıl bir yerleşim düzeni ?
Ekli dosyayı görüntüle 258076
Hocam elbette hata var. Fakat hem sara hem jelert başka ülke kültürlerinden ve sistemli takımlardan hiçbir taktiği olmayan, kaos dolu bir takıma geldiler ve henüz daha 1 aylarını bile tamamlamadılar. Yani eleştri dozajı şu anda çok abartılıJelert'in burada topu adamın içinden geçirmeye çalışması çok fantastik bir hareketti yalnız