# Elias Jelert

Ben beğendim açıkcası. Ofansta çok etkili oldu. Defans konusunda ise maç sayısı arttıkça ve defansa alıştıkça verimi artacaktır. Bugün Apo'nun çok çok kötü oynaması da onu aşağıya çekti.

150 resmi maça çıkmış daha geçen yıl şamp ligi oynamış bir adam nasıl bu kadar ürkek olur ya, hiç izlemeden mi alıyolar, para mı yiyolar anlamadım.

Dün defans komple kötüydü Apo ve nelson özellikle apo çok yerini kaybetti.
Defans komple kötü olduğu bir maçta kim olursa o da kötü görünecektir.
Ama sanki olanak çok güçlü ve sürekli ileri çıkmayı isteyen biri gibi göründü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hataları oldu ama abartildigi kadar da kotu degil bence. Genc cocuk, çabuk öğrenir, geliştirir kendini. Ben ümitliyim.

Hadi ilk idman resimlerinde gördüğümde fiziği yok ama potansiyeli için alındı diye düşündük ama çocukta zerre ışık yok gibiydi hayatında ilk kez maça çıkmış gibiydi. Sürekli adam kaçırdı, tek olumlu yanı 2 tane sarı yedirdi rakibe ama onda da cılız yapısı sağolsun yıkıldı yere

Çocuğu şu maça hazırlayamadılar tam olarak o konu başlı başına hata. Yok ufak sakatlık, yok takıma adapte oluyor... Oynatmadan nasıl hazırlayacaksınız. Antrenman ile aynı şey mi bu. En az bir maç 90 dakikası olmalıydı bu maçtan önce bizde.

Hadi ilk idman resimlerinde gördüğümde fiziği yok ama potansiyeli için alındı diye düşündük ama çocukta zerre ışık yok gibiydi hayatında ilk kez maça çıkmış gibiydi. Sürekli adam kaçırdı, tek olumlu yanı 2 tane sarı yedirdi rakibe ama onda da cılız yapısı sağolsun yıkıldı yere
fizik olarak kürdan gibi tamam da adam biçti geçti jelerti nasıl yıkılmasın

cılız olması sayesinde o sürati yapıp sarı aldırdı aslında iyi bişeyi kötü gibi bitirmişsin

Abicim fizik dediğiniz şey kaslı görünüm değil öyle olsa Abdülkerim uçar kaçar.

Ayağı yere sağlam basmayan oyuncu öyle hızlanamaz.

Barış Alper kadar kalıplı değil ama onun gibi dayanıklı bir oyuncu.

Sacha boeyden sonra buna geçmeyi kim akıl ettiyse

Allahın 50 kilosuna birde 10 milyon para verdiler

Bu kulüp bu taraftar kitlesiyle bu ülke psikolojisiyle rezil olmaya mahkum

Ulan dünyanın hiçbir yerinde böyle enayilik yoktur be

Adamlar sana bunu sattı 10 a gitti 2 ye topçu aldı

Sen kimsin ki 10 milyona 20 milyona topçu alıyorsun

Ülke futbolu rezil zaten ligini ciddiye alan yok kimsin ki 10 milyona bek 20 milyona orta saha alıyorsun

Bu nasıl bir aptallık ya ligde hürriyet güçerlere mustafa yumlulara ve benzerlerine galip gelmek için bu kadar para harcamak neyin gerizekalılığı

Ulan sattığın adam boey aldığın adam şu körpe oğlan

Gözünüzde mi kör adam rakibe 3 metre öteden savunma yapıyor vurur beni uçururlar diye yanaşamıyor

Jelert ve sara gibi şu kaos dolu takımda 1 ayı tamamlamış oyuncuları daha ilk maçlarından yere sermeye gerek yok. Mesela defanstan çıkarken şu nasıl bir yerleşim düzeni ?

IMG_7910.webp

Son düzenleme:
Jelert'in burada topu adamın içinden geçirmeye çalışması çok fantastik bir hareketti yalnız
Hocam elbette hata var. Fakat hem sara hem jelert başka ülke kültürlerinden ve sistemli takımlardan hiçbir taktiği olmayan, kaos dolu bir takıma geldiler ve henüz daha 1 aylarını bile tamamlamadılar. Yani eleştri dozajı şu anda çok abartılı

Ya gelip burada Boey övenlerin %90'ı zamanında Boey'e sövüyordu sg lan takımdan diye. Aha topic duruyor, gidin bakın.

İcardi transfer haberi başlığında bile "gelmesin lan istemez gerek yok" diyen o kadar çok kişi var ki.

1 macla oyuncu hakkında karar vermek dogru degil lakin herkesın aksine ben cocugu cok begendım ,fizik olarak dahada güclenecektir,kuzeyliler zaten full kas yıgını olmuyor

ve şu da var bu cocuk her macını 2 metrelik harlem zencilerine karşı oynamayacak

linnes filan diyenler olmuş komik olmuş

Geri
Üst Alt