# Elias Jelert

Oyuncu bizi çok istedi bu çok net sahada isteği arzusu mücadelesi bitmeyen bir performans izletecektir oyuncu 21 yaşında genç bir oyuncu hata yapsada desteklemeliyiz ve güvenmeliyiz

Maliyetinin altında ezilmesi çok olası işler kötü gittiği anda.

Yolu açık olsun diyeyim ama ne az maaş verdik ne de az bonservis, tarihimizin en pahalı anlaşmalarından birisi oldu.
oynan kumar - 5 yıl kontratta 3 yıl iyi perofrmnas verirse hem faydalanmış olur hem iyi paraya pazarlarsın

o olursa önemi çokta kalmaz açıkçası - gene yüksek tabii bonservis...

maaşı neydi bilmiyorum ama 900k dan değilde 650-700 lerden başlayabilridi

oynan kumar - 5 yıl kontratta 3 yıl iyi perofrmnas verirse hem faydalanmış olur hem iyi paraya pazarlarsın

o olursa önemi çokta kalmaz açıkçası - gene yüksek tabii bonservis...

maaşı neydi bilmiyorum ama 900k dan değilde 650-700 lerden başlayabilridi
3 yıl sonra daha yüksek bedele satabileceğimizi pek sanmıyorum ben de bakalım.

Maaşı da düşünürsek 3 yıl sonra kimse gidip 15 bonservis 2 m euro maaş vermez tavanı kısıtlı olan beke.

Bu noktada kıstas Maehle olsun, o toprakların belki de en versatile bekiydi adam, 15i anca bonuslarla gördü. Kristiansen’e 14+3 verdiler hemen kiralandı adam.

Biraz da artılarını yazalım

Çok iyi top taşıyormuş ve pas tercihleri iyiymiş üçüncü bölgede

İlyas'ım hoşgeldin.

Öyle de Boey 1 m euro bonservis 400 bin euro maaştı yav, ya tutarsa her türlü yaparsın
orası %100

ben eminimki scoutlardan o deneme yapılabilecek adamlar vardı muhakkak. bu garip yönetimde ama öyle iş beklemiyorum hiç.

neyse en azından top taşıması, hızı olan çocuk - iyi kötü CL 'de iyi rakiplerekarşı karnesi var. pozitif yanından bakıncada memnun değilim diyemem.

Kar etmek için falan aldığımızı sanmıyorum

Etinden sütünden faydalanacağız işte

35 yaşında adamlara milyonlarca euro dökülürken gıkı çıkmayanlar, Jelert transferinde "nasıl kar edeceğiz?" muhabbeti yapıyorlar. Aynen. Her transferden kar ettin zaten yıllar boyunca, bir Jelert kaldı.

Hem olmuş hem genç hem de ucuz adam almamız gerekiyor maalesef. Emin Bayram bugün yarın 4'e gidecek ve oluşacak yangını söndürmek günler alacaktır ama Emin'in x2 kariyerine sahip oyuncuya 9 verilince neden verildi oluyor, insanlar memnuniyetsizlikten memnun oluyor ben onu anladım.

35 yaşında adamlara milyonlarca euro dökülürken gıkı çıkmayanlar, Jelert transferinde "nasıl kar edeceğiz?" muhabbeti yapıyorlar. Aynen. Her transferden kar ettin zaten yıllar boyunca, bir Jelert kaldı.
Hangi adammış 35 yaşında milyon eurolar dökülürken gıkımızın çıkmadığı? Şurada konuşan 2-3 kişi var herhalde lafın bizedir.

Geri
Üst Alt