# Elias Jelert

Abdülkerim sol tarafına Jakobs 'u sağ tarafına Davinson 'u alınca formu acayip yükseldi ama Kaan 'ın çok geniş alanda oynayabilecek bir oyuncu olmaması sebebiyle Davinson 'un çok ekstra işler yapması gerekiyor son maçlarda

Umarım Jelert 'de diğer transferlerimiz gibi formayı alır da savunma hattımız tam olarak oturur

Özgüven yok ya Barış top istiyor diye önü bomboşken ceza sahasına girmek yerine oyunu kenara sıkıştırdı
Bu da normal biraz. İnanıyorum bu çocuğa olacak sadece Nelsson'un bize geldikten sonra 6 ay 1 senede geçirdiği o fiziksel gelişimini biraz yapmalı bir de biraz üst üste oynaması lazım.

Aslan oynaya oynaya alışacak.

Fizik konusunu düşünüyorum Gökhan Gönül de bu tarz bir bekti. İllaki geliştirecek fiziken kendisini önemli olan hızı temposu bindirmeleri.

Alıştıkça saha iyi olacaktır.

ben hic bi oyuncuda yanılmadım

bu adam ilk 11 cıksın kaan bidaha oynayamaz

Fiziksel temasa dayanıksız oluşu, hava topu zaafiyeti gibi sebeplerle dörtlü defansta işi zor görünüyor. Üçlü defansta kanat bek oynamaya daha yatkın gibi ama o durumda da Barış ve Sallai öncelikli tercih olacaktır. Hiç olmazsa belli maçlarda veya sonradan girerek süre verilmeli; takım kötüyken o da kötüydü aldığı az sürede, takım düzelmişken o da daha iyi performans gösterir umarım.

Hic olmazsa sara oynuyor iyi kotu iste yapiyor ona verileni sineye cekersin ya buna ne diyecegiz

Oynatmayacagin adama 11 milyon ne akla hizmet veriyorsun.Ali turap da son 5 dkk girer oynardi ki

girdikten sonra umut verici enstantaneler sundu

kpasa musabakasında oynamali

kaan zorlanmaga basladi,biraz dinlendirmek yerinde bi hadise olur

Dün ilk defa olumlu sayılabilecek görüntü verdi.

Yatırımın karşılığını vermeli. 2. bir seçenek yok.

Geri
Üst Alt