# Elias Jelert

Renkdaş zaten Jelert övmedim ben de. Ama dün sahanın bana göre en az suçlularındandı.
Genel olarak sagbekimiz yok bunun sayesinde daha nasıl bir suçlu durumu olabilir kendisi ayrı aldıran ayrı. Küçük diye dalga geçilen torreira bu herife dokunsa %80 ini falan boşa gider mesela bunun kadar fiziksiz bir topcu görmedim hayatımda

Genel olarak sagbekimiz yok bunun sayesinde daha nasıl bir suçlu durumu olabilir kendisi ayrı aldıran ayrı. Küçük diye dalga geçilen torreira bu herife dokunsa %80 ini falan boşa gider mesela bunun kadar fiziksiz bir topcu görmedim hayatımda

Sağ bekin yok diye mi 3-0’dan 3-3 oldu?

1 tane gol bile kendisinden dolayı yenmedi.

Not: jelert iyi olmayabilir ama dünkü maçın sebebi kendisi değil. Etkisi yok denilecek kadar az.

Sağ bekin yok diye mi 3-0’dan 3-3 oldu?

1 tane gol bile kendisinden dolayı yenmedi.

Not: jelert iyi olmayabilir ama dünkü maçın sebebi kendisi değil. Etkisi yok denilecek kadar az.
Başına Kocaman sekilde Genel yazdım değilmi niye mac olarak bakıyorsun ki sezonda bir suru maç oynanacak ve sagbek yok. Geçen yıl idareten koyulan kaan dısında bunun neresinde suçsuz bu adam alınmasaydı diyebilirsin evet alanlar ayrı , kendi ayrı dedim zaten. Ve etkisi yok denecek kadar az olması da bir sorun zaten, olumsuz etkisi yok diye iyi olmuyor olumluda yok cunku ve 10 milyon verildi buna.

Çok kötü futbolcu. Tarihimize geçecek nitelikleri var

Benelüks İskandinav scout31 tayfa ıslak odunla dövülmeli, tek tek dişleri sökülmeli

Bir daha da kulübün kapısından girememeli

9m euro verdiysen 4'lü sağbekte defansif yönü olmuyorsa sağ kanada koyacaksın oynatacaksın bir şekilde. oynatmayacaksa aldıranların maaşından kessinler , beğenmiyorlarsa aldırmasaydı.

Abi sahada bunu gördüğümde gerçekten şaşırıyorum, 15 yaşında çocuk izlenimi veriyor, yani Kasımpaşa'ya bedava versen onlar bile oynatmaya cüret etmezler. Belki ileride biraz daha gelişecektir ama o arzulanan profile dönüşür mü şu an gerçekten hayal etmek çok zor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi kitlemişler bize bu herifi. Abartmıyorum Ali Turap daha iyi bundan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuğun eski hali derli toplu posu yerinde ama sanki bize gelmeden allah korusun amansiz hastaliga yakalanmis da yeni yeni atlatıyor gibi. sözlükteki basliginda fotografla alakası yok yahu. yanından gecenin rüzgarından etkileniyor. her seyi cok iyi sadece fizik yapsa tamamdır diyip mi verdik acaba 11 milyonu? yoksa ali turap da bu kadar oynar yani.

Abartmiyorsun ali turap bundan iyiydi yabancı olmadığı için oynatilmadi

Vücut dengesi yok kuvvet yok rüzgar geçse düşüyor sprint özelliği de bir işe yaramıyor

Biraz daha güçlenirse çok daha etkili olur. Özellikle ilk yarıda çok iyiydi bence. Boşuna yiyorsunuz çocuğu.

Kopenhag'ın kitlediği falan yok. şampiyonlar liginde gruptan çıkmış takımda düzenli olarak oynayan, 21 yaşında verimli bir oyuncusuydu. bize karşı da iki maçında oynadı yani izleme fırsatı bulduğumuz bir oyuncuydu. Mesela bizde 20 yaşında yerli bir bek oyuncusu geçen sezon bu arkadaşın kopenhag'da geçirdiği sezonu geçirse bizde bu fiyatları çekerdik herkese. asıl sıkıntı, sırf almak için almaktı. zaten bek konusunda devamlı zar atıyoruz umarım iyi çıkar diye.

Biraz daha güçlenirse çok daha etkili olur. Özellikle ilk yarıda çok iyiydi bence. Boşuna yiyorsunuz çocuğu.
Bence de sıra Jelert 'e gelene kadar eleştirilmesi gereken o kadar fazla şey var ki. İlk başa da Okan Hocanın ilk 11 için 5 değişiklik ile maça başlamasını üstüne üstlük dakika 60'a gelene kadar yaptığı saçma değişiklikler ile oyunu vermesini söylerim

Mesela saha içine gelelim Nelsson 'dan daha mı kötüydü bu çocuk? Jakobs 'dan daha fazla sıkıntı mı çıkardı bek olarak? Mesela Kerem Demirbay 'dan daha mı kötüydü? oyuna sonradan giren Barış 'dan Mertens 'den daha mı kötüydü?

Tamam fizik olarak çok ufak tefek görünüyor bunu anladık 498498098. kere forumda bunu yazınca bir şey değişmiyor, tamam ikili mücadelelerde tek ayak üstünde koşarken müdahaleyi yiyince dağılıyor eyvallah ama sanki dün maçta puan kaybetmemizin suçlusu Jelert'miş gibi o kadar saçma sapan şeyler yazılıyor ki

Mesela Barış Alper de çok kötü bir maç çıkardı ama Barış Alper 'in konusuna girip "Ya zaten ikinci yarıda takım çok dağılmıştı kimse ne yaptığını bilmiyordu ki Barış 'ın suçu yok" yazılıyor ama Jelert 'in konusunda gelip gömdükçe gömülüyor

Barış Alper 'i ne kadar seviyorsam Jelert 'i de o kadar seviyorum, bizim taraftarın saçma sapan her puan kaybından sonra birer oyunc seçip gömdükçe gömmeyi bırakması gerekiyor. Hayır bir de gömecek olsan bile 7. veya 8. sırada filan aklıma gelir Jelert 'i şu maçtan sonra gömmek

Yapmayın etmeyin şu çocukların hepsine sahip çıkmak gerekiyor, daha 21 yaşında Jelert 'i yerden yere vurup daha şimdiden gönderin gitsin yazınca bir şey kazanmayacağız emin olun. Daha 1 ay önce Abdülkerim için neler söyleniyordu şimdi ne duruma geldik, Kerem gitmeden önce Jelert 'in 100 katı gömülüyordu milli takımda benfica'da filan bir kaç maç izleyince Kerem zaten şöyle iyiydi Kerem zaten böyle önemli oyuncuydu denilmeye başlandı

maçı izlemeden foruma girmiş olsam ulan Jelert yüzünden verdik herhalde maçı derdim, öylesine bir yüklenme farkı forumda Jelert 'in konusuna.O yüzden 21 yaşında bir oyuncuyu yerden yere vurmaya gerek yok şimdilik, üstelik bu adama ne kadar fazla yatırım yapmışken

Geri
Üst Alt