# Elias Jelert

İcardi 'nin olmadığı durumda kadroya giren 12. yabancı oyuncu Jelert olacak muhtemelen. Ne diyim inşallah süre bulur da en azından sonradan oyuna girip bişeyler yapabilir

Korkarak oynama artık yiğenim, Galatasaray Sk'da oynuyorsun biraz kendine güven iyi topçusun sen

Şu fiziğine ilişkin ezbere yorumlari bırakın yav.rakibi hep geriye oynatıyor baskısıyla,pres yatkın,iyi top süren ve faul alan,gayet iyi bi bek

Şu fiziğine ilişkin ezbere yorumlari bırakın yav.rakibi hep geriye oynatıyor baskısıyla,pres yatkın,iyi top süren ve faul alan,gayet iyi bi bek
Sağlam topçu bu çocuk 4-5 maç düzenli oynasın görürsünüz ver kaç yapmayı seviyor düzenli oynadığı takdirde mariano feghouli dönemindeki gibi kanatta yaptığımız üçgenleri yaptırır o kapasite var bu elemanda

Topçu emaresi göstermiyor sahada kulusevski ezdi geçti sırıtmadığını kim söyledi

Eşi de 20 alsaaa
40 yapar

IQ problemin var galiba

Kulübün açıkladığı resmi rakamları yazmışız toplayınca kaç ediyor? Senin dediğin gibi 9 mu ediyor 20+ mi ediyor?

Kusura bakma pollyannacılık yapılıp domaltılmamışız gibi yapamayacağım senin gibi. Bir idrak kabiliyetim var netçede

40 yapar

IQ problemin var galiba

Kulübün açıkladığı resmi rakamları yazmışız toplayınca kaç ediyor? Senin dediğin gibi 9 mu ediyor 20+ mi ediyor?

Kusura bakma pollyannacılık yapılıp domaltılmamışız gibi yapamayacağım senin gibi. Bir idrak kabiliyetim var netçede

Burada konuşmak kolay

Dışarda konuşmak olay dostum

Bu cocugu ilk 11e monte etmek lazim artik, 9m basdik yeter yav oynamali

Elias Jelert, Danimarka'nın (u21) Almanya'ya 3 - 0 mağlup olduğu maçta ikinci yarı oyuna girdi ve 7.0 reytingle oynadı.

İkili mücadele: 5/7
Top çalma: 4
Topla buluşma: 39
Pas arası: 3
Orta: 0/1
Uzun top: 1/3
Top kaybı: 5
Sahipsiz top kazanma: 4
Tehlike engelleme: 1
Pas: 24/27

yorumlarken bu çocuğun daha 21 yaşında olduğu unutulmamalı.

verilen para sorgulanabilir tabii ki ama "bu kadarlık topçu değil" diyerek çocuğu eleştirmek çok yersiz.

sabretmek lazım.

Köhn için de aynı şekilde düşünüyorum. Bremen almazsa mevcut sistemde çok daha farklı oyun gösterebilir Köhn.

Geri
Üst Alt