# Elias Jelert

Hem Sivas hem de Malmö iki deplasmanda soğuk ve buraları sever artık ihtiyacımız var umarım vakti gelmiştir.

Sivas deplasmanında soğuğu seven Jelert oynamalı artık formayı vermeye başlamalıyız vakti gelmiş zaman bile kaybetmeye başladık.

gecen sezon yakin zamanlar ( ocak da oynandi ) ayni deplasmanda ;
boey kadro da olmadigindan bizim altyapi dan ali turalp 11de oynamis elinden geleni yapmisti . maci pisi pisine sonda yedigimiz penalti ile 1-1 kapamistik.

velhasil , o gun ali turalp'i zorunlu da olsa oynatan okan hoca dan beklentim; - asal bolgesi olan bu oyuncuya macta sans vermesi .jelert.

sozun ozu -
oyuncu alinmis artik , faydalanmaya yonelik adimlar atilmali .

saygi ve selamlar .

gecen sezon yakin zamanlar ( ocak da oynandi ) ayni deplasmanda ;
boey kadro da olmadigindan bizim altyapi dan ali turalp 11de oynamis elinden geleni yapmisti . maci pisi pisine sonda yedigimiz penalti ile 1-1 kapamistik.

velhasil , o gun ali turalp'i zorunlu da olsa oynatan okan hoca dan beklentim; - asal bolgesi olan bu oyuncuya macta sans vermesi .jelert.

sozun ozu -
oyuncu alinmis artik , faydalanmaya yonelik adimlar atilmali .

saygi ve selamlar .
Kesinlikle katılıyorum şu an değilse hiçbir zaman değil takımın tempo yapıp ileri geri arı gibi çalışacak bek oyuncusuna ihtiyacı var.

Olm antrenmanda sakız mı çiğniyorsun napiyorsun ya

şans verilsin diyoruz da en ufak ikili mücadelede yere yıkılıyor ya, 2.golde çok sinirlendim

50kg bu arkadaşı ekranda gördükçe gülesim geliyor

Fiziği lise futbol takımı oyuncuları gibi

Durup dururken gol yedirdi.Üflesen uçuyor ayakta duramıyor çok fazla ince kız bedeni gibi bir vücut var yani aklım almıyor danimarka u15 ten aldık desek kimse şaşırmaz

Geri
Üst Alt