Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
istatistikler mini etek gibidir deyip oynayacağı ilk maçta olumlu bişeyler yapmasını beklemeye geçelimBoey 22/23 vs Jelert 23/24 lig verileri.
Ekli dosyayı görüntüle 254378
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istatistikler mini etek gibidir deyip oynayacağı ilk maçta olumlu bişeyler yapmasını beklemeye geçelimBoey 22/23 vs Jelert 23/24 lig verileri.
Yorumsuz paylaştım ben de o yüzden. Sahaya çıkmadan adam gömmeye çok meraklıyız.istatistikler mini etek gibidir deyip oynayacağı ilk maçta olumlu bişeyler yapmasını beklemeye geçelim
benim içime sinmedi bu transfer ama artık topçumuz inş iyi performans verir, büyük para verdik çöpre gitmesi hoş olmazYorumsuz paylaştım ben de o yüzden. Sahaya çıkmadan adam gömmeye çok meraklıyız.
İkisinin de istatistikleri çok iyi. Boey hava topu ve top kapmada bariz daha iyi imiş ama Jelert'de 20 yaşında bir topçu olarak 0 hata ile oynamış koca sezonu ve topla arası daha iyi gözüküyor istatistiklere göreBoey 22/23 vs Jelert 23/24 lig verileri.
Profil fotona katlanan gsc , jelertin performansı kötü olursa onada katlanirbenim içime sinmedi bu transfer ama artık topçumuz inş iyi performans verir, büyük para verdik çöpre gitmesi hoş olmaz
bize miulan tam kazimcana benziyor tip ve size olarak
çocuğa 2 ay süre verilmeli bambaşka bi iklimden yöreden geliyor, yemeklere alışıp sıçma düzenini oturtana akdar zaten 2 ay geçerProfil fotona katlanan gsc , jelertin performansı kötü olursa onada katlanir
tam adamına söylemişsin :dYorumsuz paylaştım ben de o yüzden. Sahaya çıkmadan adam gömmeye çok meraklıyız.
biri 35 milyon euroluk bayerinin beki , diğeri asgari ücret maaş alan galatasarayın gelecek vaadeden genç sağ bekiBoey 22/23 vs Jelert 23/24 lig verileri.
muhabirin transfer sallama psikolojisiyle aynı."Erkenden oyuncuya sallayayım işler kötü giderse alıntılarım. İşler iyi giderse kimse hatırlamaz zaten."
bi üstteki postumu oku lantam adamına söylemişsin :d
bi üstteki postumu oku lan