# Elias Jelert

Lig için yeterde artar...

Karşısında maximum masuaku,eren elmalı fln olacak zaten.

Haaa ligi Kaan ayhanla da alıyorduk...

Şl için temposu güzel umarım üzerine koyar.

Ayrıca içe kat ederek soğukkanlı işler yapması pozitif.

kendisini beğendim. pire gibi. yanlız hava hakimiyeti hiç yok. derbilerde sorun olacaktır bu iş.

Lig için yeterde artar...

Karşısında maximum masuaku,eren elmalı fln olacak zaten.

Haaa ligi Kaan ayhanla da alıyorduk...

Şl için temposu güzel umarım üzerine koyar.

Ayrıca içe kat ederek soğukkanlı işler yapması pozitif.
120 yıllık türk fb tarihinde zaten bir kere bir türk takımı avr. şampiyonu oldu abi. capone ile. çok da şey etmeyelim bence.

Konuşmak için erken ama 15-20 dk da oynasa bir ışık verdi sara'da zerre göremedim bunu maalesef

formayı giymiş ilk kez. hayırlı olsun.
özetlerden pek belli olmuyor inşallah iyi oynamışsındır.

abi devir farklılığını ölçen, ölçü aletini bana bir yollar mısın? başka konular ile alakalı devir farklılıklarını da ölçeceğim :d

Mesela 2000 yılında türk ligi 60 milyon dolar yayın geliri varken, Pl 500 civarı olması lazım.8 kat fark varsa şimdi 20 kat fark vardır belki.

henüz temposunu bulmamış hali bu ise vay anasını sayın seyirciler.

15 dkda yaptıkları:

Hücum düşünen konya takımına karşı sağ kanatta tek başına hücum + savunma görevini yapmak.
Konya stoperinin ramosvari müdahalesi sayesinde şutunun ağlarla buluşmaması
Dübuanın ne kadar düşük oyun görüşüne sahip olduğunu kanıtlaması.

Yeterli gayet

Hoca oyuna aldığı sürede jelerti hangi mevkiye aldi ben pek çözemedim sağ açıkta ortada gördüm hoca yine bir şeyler deniyor galiba

sara gibi hayalet style takılmadı, oyuna girer girmez cengaver gibi mevzuya daldı hemen. fiziki dezavantajları var lakin isteği,hırsı güzel.

Benim de direkt gözümün önüne Sabri geldi izlerken de Sabri kalas gibi kontrolsüz koşardı ya.

Elias Jelerti en çok isteyenlerden biri olarak bir maçlık performansa bakmamak gerekiyor.Cok çabuk adam asip çok çabuk yıldız yapıyoruz.Elias Jelert zaten böyle git geli olan mücadeleci bir oyuncu zayıf yonleride var tabi ki savunma arkasına atılan toplar ve kafa toplarinda zayıf olduğu durum.Ancak çok sağlam bir oyuncu zamanla taraftar daha da hayran olacak.

Evet koşu stili ve sürekli hoplayıp zıplaması, Sabri'nin gençliği gibi. :asd:

Çok kısa sürede maalesef Sara'dan alamadığım enerjiyi verdi sağ bekten gelip utanmasa sol açıktan bindirecekti de sonra dur lan napıyorum diyip ortada kalarak şut fırsatı yarattı, rakibin yorulması da etkendir ama diğer oyunculardan x2 hızlı görünüyordu sahada.

Çevik bir oyuncu. Fizik olarak birebirlerde güçlü durabilirse ne ala. Bi saşa savunması beklemiyorum tabi ama fizik gücünü de görmeden bişey diyemem.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noldu lan daha görmeden sakat makat çeneniz durmuyodu ağız ishali olmuş gibi..

5dk içinde sağ açık oynayarak madara etti hepinizi bebe

Geri
Üst Alt