# Elias Jelert

Biraz tempolu adam görünce ağzımızın suyu aktı :asd:
Torreira nın yanına da inşallah böyle bir vatandaş bulabiliriz.

Bu çocuk nasıl 1.78 yahu izlerken 1.65 gibi duruyor :d Dinamizmini kaybetmeden biraz fizik bassa taş gibi bek olur. Agresifliği, hırsı, adımlaması vs çok iyi çocuğun

ferdinin pro versiyonu

birkaç maç izleyelim.. karşısına güçlü kuvvetli biri denk gelirse görmek lazım.. abartma da sınır yok bizde..

y.boys musabakasinda oynamali

h.sonu musabakamizin da tehir oldugunu hesaba katarsak mac temposu hususunu da muhim gorelim

Gabriel Sara ve Elias Jelert. İki yeni oyuncumuzun bence ikiside çok iyi mücadele verdi. Sara çok iyi bir solak ve topla çok iyiydi. Farklı bir rolde oynuyor alışacak elbet. Jelert çok enerjik, tempolu ve dinamik bir Sağ Bek oyuncusu. O da alev alacak zamanla.
InCollage_20240817_000801677.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakı gibi aslanım benim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fizik ve oyun bilgisiyle bizim lig seviyesinde kale hariç oynamayacağı pozisyon olduğunu sanmam

Bloklanan volesini ceza sahasinin sol caprazindan cektigini pozisyonun tekrarinda farkettim. Ne isi vardi la onun orada dedim bir de aferin verdim.

Acil değişmesi lazım. Dübür mübür, kim varsa bunun yerine alınması lazım. Maç gidecek yoksa.

Fizikli takımlara karşı sorun yaşayacağı belli, ona göre plan yapmak lazımdı ama yanında oynayanlar da feci kötü bugün.

Geri
Üst Alt